Rockwool - fabricat in Romania

Acest articol se regăsește în: 2011, Serile zeppelin

Serile zeppelin 32

Invitat: Graphic Studio

Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I
16 iunie, ora 19:30

In cadrul urmatoarei editii a Serilor Zeppelin ne intalnim cu un birou de arhitectura tanar, insa cu foarte multe proiecte realizate. Graphic Studio lucreaza atat la operatii mari si medii, folosind cele mai noi tehnologii, cat si la constructii mici ce intervin in contexte sensibile.

Stadionul National Lia Manoliu (in colaborare cu Von Gerkan Marg & Partner – Germania si cu UAUIM – CCPEC) este poate cel mai important exemplu din prima categorie. Casa Fotbalului din Bucuresti si Academia de Fotbal de la Mogosoaia (in colaborare cu Emil Barbu Popescu) au fost medaliate la editiile din 2002 si 2006 ale Bienalei de Arhitectura Bucuresti. La celalalt capat al scarii arhitecturale, extinderea delicata a unei locuinte rurale din zona Brasovului a fost nominalizata la editia din 2010 a Bienalei. Intre cele doua extreme se afla numeroase proiecte de cladiri de birouri, imobile de apartamente, sali de sport, bazine de inot, restaurari si locuinte individuale care au primit premii si nominalizari la Bienala si la Anuala de Arhitectura Bucuresti, au fost incluse in expozitii internationale si publicate in cele mai importante reviste de arhitectura.

Biroul a fost fondat in 1998 si este condus de catre patru parteneri: Remus Harsan, Nemes Karoly, Dragos Perju si Crina Popescu.

http://www.graphicstudio.ro/

Cu sprijinul Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”

Parteneri: Roca, Arabesque

Sponsori: Sika, Glass Expert, Rigips, Kasta, Lafarge, Geplast, Unilem

Parteneri media: Carturesti, Modernism, Okian, Editura Litera.

Sari la conținut