Rockwool - fabricat in Romania

Acest articol se regăsește în: 2011, Serile zeppelin

Serile zeppelin 29

Joi, 24 martie, la ora 19:00
Mansarda Carturesti, strada Arthur Verona

Corvin Cristian, arhitect, scenograf si designer, premiat al Bienalei de Arhitectura, este invitatul special in salonul de design la zeppelin no 29. Istorioare despre inovatie si experiment, despre designul de interior ca un generator emotional si cultural. Asocieri de imagini, gusturi si senzatii pot crea identitatea unui loc, pot deveni dorinte sau destinatii sau chiar un nou reper in memoria orasului.

Cum de incep triburile urbane sa vaneze altceva decat o carciuma, ce ar putea sa fie o insula culturala, cat de sofisticati pot fi consumatorii si cat de educabili, iata niste intrebari pentru care avem un raspuns.

O intalnire asteptata si necesara pentru ca designul de interior ne absoarbe azi in proiecte din ce in ce mai complexe, carora merita sa le descoperim noi strategii de abordare. Si ca sa simtiti ca e o noapte frumoasa de primavara, aparte de paharul de vorba de design, va asteapta ceva bun de final. Dar de aia e surpriza ca sa nu va spunem acum ce e. Ca de obicei, pana seara tarziu, de data asta in mansarda Carturesti.

 

Organizator: zeppelin.

Parteneri: Grohe

Sponsori: FSB, Roca, hulsta studio

Parteneri media: carturesti, modernism, alternativ

Sari la conținut