Serile zeppelin 42

ADNBA, Bucuresti & I/O architects, Sofia

Creativitate in conditii grele
Serile Zeppelin # 42
20 septembrie 2012, ora 19.00
Aula Magna, Biblioteca Centrala Universitara Carol I,
Bucuresti
 
Am invitat pentru primul Zeppelin de dupa vacanta doua tinere birouri: ADNBA si I/O. Un birou romanesc si unul bulgar, ambele insa de succes (inclusiv international). Va fi un Zeppelin despre lucrari mari si lucrari mici si despre strategii creative pentru capitalele Europei de sud-est.
 
Vom vorbi despre cum sa reusesti o arhitectura de top (chiar si in vremuri de criza) sau cum sa aplici si adaptezi sisteme de ultima ora in ciuda bugetelor reduse.
 
ADNBA (Andrei Serbescu, Adrian Untaru, Bogdan Bradateanu) au inceput sa-si vada proiecte publicate deja in 2002, cand colaborarea dintre partenerii fondatori nici macar nu fusese oficializata. De atunci incoace, continua sa castige premii practice fara intrerupre – de la nominalizari la Bienala sau la premiile Europan la concursuri castigate (intre care cel pentru reabilitarea Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, sau – in colaborare – pentru spatii publice la Brasov). Cele mai recente realizari sunt in domeniul imobilelor de locuinte, ale caror apartamente se vand practic imediat.
 
 
I/O architects (Viara Jeliazkova si Georgi Katov)
 

Biroul a fost fondat in 2004, dupa o experienta a celor doi parteneri in Japonia, China si Spania. Majoritatea proiectelor lor realizate sunt in domeniul locuintelor, de la vile premiate, realizate din materiale naturale si pana la imobile de apartamente de mari dimensiuni, amplasate in capitala sau pe litoral si realizate cu materiale ultra-moderne

Organizator: Zeppelin
Sponsori: Rockwool
Intrarea este libera.
Sari la conținut