Revista zeppelin | număr #54

 

Sumarul Revistei 54

Centrul Cultural Elvetian. Marele joc

Post de: Irina Suteu

Trio-ul Gregoire Jeanmonod, Elric Petit, si Augustin Scott de Martinville prezinta colectia Plus. Sase obiecte proiectate prin respectarea traditionalei rigori elvetiene, interpretand-o intr-o maniera ludica, la fel ca in cazul carpetei din lana „Miles”. Pornind de la un joc de copii, covorul este o versiune marita a urmelor lasate de un camion de jucarie. 

Buzesti 85 – O gura de aer proaspat

Post de: Mihai Dutescu

Strada Buzesti este una din arterele centrale ale Bucurestiului aflata in plin proces de primenire. De la zi la zi se schimba imaginea, se fac, se re-fac PUZ-uri noi, se combat PUZ-uri vechi, se densifica si mai mult zona, se incearca pe de o parte limitarea speculei imobiliare si rezolvarea urbanistica a unor probleme, cum ar fi cele legate de trafic, iar pe de alta parte rezultatul pe care il putem vedea pentru moment, cel putin din perspectiva de simpli cetateni, nu este nici pe departe unul multumitor.

Editorial: Eram la un concert si ma gandeam…

Post de: Constantin Goagea

Brocart, catifele grele, stofe de lana, uite asa se imbracau oamenii acum o suta si ceva de ani. De asta cand intrau in salile de concerte, hainele lor si plusurile de pe scaune faceau ca muzica sa se auda perfect. Coeficientii de absorbtie ai sunetului depindeau de hainele spectatorilor asa de mult ca atunci cand s-a schimbat moda, pur si simplu acustica unor sali s-a distrus. 

#54
Mai 2007
Sari la conținut