Asus ZenBook

Articol revista # 54

 

Centrul Cultural Elvetian. Marele joc

Post de: Irina Suteu
 

Trio-ul Gregoire Jeanmonod, Elric Petit, si Augustin Scott de Martinville prezinta colectia Plus. Sase obiecte proiectate prin respectarea traditionalei rigori elvetiene, interpretand-o intr-o maniera ludica, la fel ca in cazul carpetei din lana „Miles”. Pornind de la un joc de copii, covorul este o versiune marita a urmelor lasate de un camion de jucarie. 

Intr-o maniera care urmeaza acelasi principiu, dar intr-o versiune tridimensionala, scaunul „Bold” este facut dintr-un tub din metal indoit cu tapiterie din poliueretan si o husa din poliamid. 

Probabil ca obiectul cel mai poetic si mai simplu al colectiei este stativul de haine din lemn, care poate fi tinut in casa pe post de sculptura. Stativul poate fi folosit pentru tricourile elvetiene imprimate cu cateva expresii din toate limbile vorbite in Elvetia. Nici ca putea fi mai elvetian! 

Pentru amatorii de antrenamente, seria de haltere din piatra, sculptate in granit negru, poate deveni o alternativa sic la halterele traditionale. In ce priveste obiectele de iluminat, candelabrul Link se prezinta ca un modul din aluminiu lacuit, care poate fi multiplicat, redus sau configurat dupa preferinte. 
www.big-game.ch

1