Tur ghidat prin mansardele din Cartierul Creativ

18, 19, 25, 26 mai 2019, 11:00 – 14.:00 – București

Traseu:
Așezămintele Brătienilor – Casa Miței Biciclista – Biserica Amzei – Craft Interactive – Boutique Hotel Amzei – V7 Startup Studio – Muzeul Literaturii Române – str. Gen. Berthlot – casa Constantin Tănase – Palatul Kretzulescu – Cișmigiu – Blocul Liric – Palatul Universul – Hotel Cișmigiu – Expoziția RDW 2019

În timpul Romanian Design Week #7 sunteți invitați să descoperiți mansardele din Cartierul Creativ, într-o plimbare relaxată de aproximativ trei ore, de-a lungul căreia veți afla poveștile caselor vechi și ale personajelor celebre din epocă.

Podurile prăfuite și întunecate ale caselor de epocă din centrul Bucureștiului devin azi mansarde moderne, pline de lumină naturală, unde poți să locuiești, să îți amenajezi un birou sau un spațiu de evenimente. Oricât de diferite ar fi, toate au un aer boem, căruia îți este greu să îi reziști.

Meeting point
Așezămintele Brătienilor – 

Înscriere:
Prin email la: book@local-hosts.com, cu numele complet și numărul de persoane participante și ziua în care doriți să faceți turul

Limita este de 20 locuri per tur/zi.
Participarea este gratuită.

Fiecare email de înscriere va primi un răspuns de confirmare, inclusiv coordonatele de întâlnire, numele și telefonul ghidului.

 

*Foto Victor Bogdan Gheorghita

Organizator: VELUX România

VELUX iubește lumina naturală și aerul proaspăt. (VE – ventilatio, LUX – lumină, în limba latină). De aceea, de 22 de ani le aduce în casele din România.

VELUX crede în potențialul oricărui spațiu de pod de a se reinventa, de a căpăta noi funcțiuni, de a fi pus în lumină, cu ajutorul produselor sale – ferestre de mansardă, rulouri decorative, tuneluri solare. De aceea, asocierea cu acest eveniment a venit în mod natural, acest tur fiind un exemplu practic de a experimenta viziunea VELUX.

velux.ro

 

Articole conexe:

Creative Quarter Design Festival, primul mare festival al cartierului din vecinătatea Parcului Cișmigiu

Palatul BCR – Piaţa Universităţii va găzdui expoziția centrală Romanian Design Week #7

Mansarde inteligente și sănătoase, pentru noi toți

1