Piața de Artă și Design revine cu o nouă ediție. Timp de trei zile, în perioada 20-22 octombrie aveți întâlnire cu 43 de persoane și entități asociate cu medii precum artă, design, arhitectură, bijuterie, modă, publishing și altele.
Evenimentul aduce la un loc vizitatori și vizitatoare, creatori și creatoare care își vor prezenta lucrările publicului, în mod personal, direct, liber. Cu ocazia PAD 04 publicul are șansa de a cumpără lucrări și de a susține proiecte prezentate în premieră și exclusivitate.
Piața de Artă și Design își deschide porțile în spațiile Mezanin de la Palatul Universul (str Ion Brezoianu nr. 23-25) și în Sera Primitiv Plants (Calea Griviței nr. 73) unde se va desfășura evenimentul dedicat comunicării libere, comerțului și relațiilor între persoane.
În spațiul Mezanin vă veți întâlni cu:
Adrian Preda ★ Adriana Preda & Katian Velea ★ Albert Kaan ★ Andrada-Cristina Gheorghe ★ Andreea Chirică ★ Ars Ana ★ Atelier Arboritm ★ Atelier Kairos ★ Atelier Muc ★ Booksforfriends ★ Butttatttus ★ Cer Interior ★ Ciao Miki ★ Claudiu Cobilanschi ★ Datejuice ★ Dezarticulat ★ Diana Grigorescu ★ Diana Vasilescu ★ En Masse ★ Eric Ardeleanu ★ Fabrik ★ Gay 45 ★ Gabriela Nicolae ★ Graphomat ★ Herne ★ Human APJ ★ Irina Motroc ★ Iulia Groves ★ Iulian Nan ★ Lea Rasovszky ★ Lucia Roșca ★ Mihai
Șovăială & Horațiu Șovăială ★ Paper Traffic ★ Partner Partner ★ Surrogate Selves ★
Vitaly Yancovy.
În același timp, la sera Primitiv Plants vă vor aștepta:
Albert Kaan ★ Alexandru Hreniuc ★ Carmen Secăreanu ★ Irina Marinescu ★ Lea Rasovszky ★ Muro Muro ★ Nicu Ilfoveanu ★ Paul Barbu ★ Radu Abraham
Intrarea este liberă! Vineri și Sâmbătă, după închiderea oficială a zilei de piață, sunteți așteptați în curtea serei Primitiv Plants pentru discuții și imprietenire.
Program:
Vineri: 14-20
Sâmbătă & Duminică: 11-20
Organizatori
Otilia Fiastru este designer de bijuterii și graphic-designer. În 2013 a fondat marca de bijuterii contemporane OVAL, premiate cu Premiul MNAC la Târgul de Bijuterii Contemporane Autor 2014 și cu Premiul Special pentru Accesorii de Designer la IFS 2016, Săptămâna Modei de la Londra.
Eugen Rădescu este cercetător social, activist queer și curator independent, interesat de conexiunile dintre artă și politică, strategii queer și disensiuni de clasă, researcher la intersecția dintre arta contemporană și condițiile sale de producere, practica de realizare a expozițiilor și teoria dezvoltării. Este director al Bucharest Biennale și membru al boardului de selecție apexart New York (SUA). A ținut conferințe la diverse instituții, printre care apex, New York; Badisher Kunstverein, Karlshrue; Casa Encedida, Madrid; Paris Photo, Paris, Gulbenkian, Lisabona, Kunsthalle, Viena, Gagnef, Sweden.A publicat cartea “How innocent is that?” la Revolver Book, Berlin (2009) și “QUEER. Istorii ilustrate” la Black Button Books (2019), București, contributor în „Feminism intersecțional” (coord. Olivia Nițiș), KWEST, Berlin, Germany (2021). Este lector la Universitatea București și profesor asociat Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj.
Mihnea Mihalache-Fiastru, artist care lucrează cu imagine și text. A creat două serii web de docufiction între 2015 și 2016, colaborează cu diferite publicații, este autor a trei volume de proză documentară „Tehnologia expunerii universale” (2018), „Expres” (2019) și “ȘPEC” (2022). Mihnea Mihalache-Fiastru a publicat numeroase texte proză și eseu atât local cât și internațional și lucrează în prezent la următorul său volum și la mai multe proiecte vizuale. Locuiește și lucrează în București. La Piața de Artă și Design îi veți găsi prima carte foto ”TUMBA”, la standul publisherului Booksforfriends.
Eveniment susținut de UniCredit Bank, cu sprijinul Primitiv Plants, Stay Sharp Film și Sunday Morning.
*Fb event