Împreună, singuri. Mergem mai departe. Zeppelin #157 – proaspăt din tipar

Aceasta e mica noastră contribuție la salvarea unor secvențe de normalitate într-o perioadă anormală. Împreună cu voi.

Am continuat să lucrăm la revistă, am tipărit un nou număr și îl trimitem către cititori.

Dosarul ediției de primăvară se numește „Împreună și singuri. Modele de locuit”. Tema a fost definită înainte de izbucnirea crizei, însă capătă o importanță și mai mare acum. Vorbim despre locuința ca lume, despre limite între noi și ceilați și între interior și exterior, despre case frumoase și complexe, despre bogăția de spații și nu de metri pătrați; la noi și în alte părți ale Europei.

Sumarul complet aici.

Acoperim drumul până la voi

După cum bine știm, librăriile s-au închis și nici nu prea se mai iese din case. În consecință, ne ocupăm noi ca revista să ajungă la voi. O puteți comanda aici la prețul de librărie (28 RON), pentru că preluăm costurile de transport pentru toate livrările interne.

Sau, ca să ne ajutăm reciproc și mai tare, puteți opta pentru un abonament extrem de avantajos, care să o includă – aici.

Revistele ne vin țiplate și împachetate din tipografie. Le punem în plicuri și curierii le transportă în condiții de siguranță.

S-ar putea să dureze ceva timp livrarea: condițiile sunt grele și pentru curieri. Dacă întârzierea e prea mare, dați-ne de știre.

Vom livra exemplare și la Cărturești. Le veți putea comanda și de la ei, ajutând astfel la supraviețuirea altui serviciu vital – librăriile.

Dezvoltăm biblioteca online

Pe platforma e-zeppelin intensificăm publicarea de articole despre arhitectură exemplară dar și despre viața de acum și de după pandemie, despre cei care fac azi design pentru binele nostru, al tuturor.

Dar facem mai mult de atât: vom posta pe rând edițiile digitale ale cărților Zeppelin cu tiraje epuizate. Cu acces gratuit, evident.
Începem cu „Dincolo de oraș”, cartea noastră (premiată la Bienala Națională de Arhitectură 2014) despre ce mai înseamnă „la țară” astăzi în România: lăsăm miturile la o parte și vorbim serios despre case de patrimoniu și case noi și despre transformările unui teritoriu esențial.

 

 

Râmânem aproape, lucrăm ca să vă putem informa și să putem visa împreună.

Ștefan Ghenciulescu (redactor-șef) și toată echipa Zeppelin