concert regal caritabil - top

„Future Shapers” – lansare de carte de Ziua Mondială a Arhitecturii

Luni, 7 octombrie, este Ziua Mondială a Arhitecturii, sărbătorită în întreaga lume, odată cu Ziua UNESCO a Habitatului Mondial. Cu acest prilej, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – Romania și Ordinul Arhitecților din România vă invită, de la ora 18, la OAR (Str. Pictor Arthur Verona nr 19, București) la lansarea volumului bilingv (română – engleză) „Future Shapers – 15 vorbitori din 10 țări și 400+ ascultători, în dialog la Conferința Europeană pentru Politici de Arhitectură. București – ECAP RO2019”.

O discuție deschisă despre importanța politicilor publice de arhitectură și despre legătura dintre calitatea mediului construit și calitatea vieții.

Volumul „Future Shapers”, coordonat de Cosmina Goagea, director de program al platformei de comunicare și acțiune Zeppelin, și realizat în colaborare cu echipa Future Shapers, reunește în 144 de pagini prezentările și concluziile primei Conferințe Europene pentru Politici de Arhitectură, organizate în România în luna iunie 2019 care a avut ca rezultat final semnarea Declarației comune pentru dezvoltarea unei politici publice naționale de arhitectură.

Înregistrarea video a Conferinței poate fi urmărită aici:

Mai multe info pe site-ul dedicat – ecap.oar.archi

Textul Declarației poate fi parcurs aici: https://www.oar.archi/actualitate/mdrap-si-oar-declaratie-comuna-pentru-dezvoltarea-unei-politici-publice-nationale-de-arhitectura

*Fb event

Conferința Europeană pentru Politici de Arhitectură FUTURE SHAPERS ECAP RO2019 și volumul „Future Shapers – 15 vorbitori din 10 țări și 400+ ascultători, în dialog la Conferința Europeană pentru Politici de Arhitectură. București – ECAP RO2019” au fost finanțate prin Timbrul de Arhitectură, fond care promovează arhitectura ca act de cultură de interes public.

Sari la conținut