Wladimir Pesantez – L’atingere la Sala Radio

De 9 ani, Wladimir Pesantez din Ecuador este realizatorul emisiunii „America latina se prezinta” difuzata la Radio Romania Muzical; cu prilejul acestei aniversari, Wladimir Pesantez & Band vor fi protagonistii unui concert special la Sala Radio, joi, 6 mai, ora 19.

Wladimir Pesantez a realizat pana in prezent peste 300 de emisiuni la Radio Romania Muzical in care a adus piese din repertoriul latino-american autentic, nealterat de influenta comerciala. Folclor, noul cantec latino-american, piese din repertoriul cult latino-american, toate se regasesc in emisiunea care in prezent este difuzata duminica, de la ora 12.
Acest tip de repertoriu compune si programul concertului L’atingere din 6 mai 2010, un repertoriu ce poate fi ascultat foarte rar pe scenele romanesti.

Invitatii speciali ai lui Wladimir Pesantez sunt Ioan Gyuri Pascu si cantareata Biu Marquetti din Cuba, fosta componenta a trupei Mandinga. Concertul va fi prezentat de Gabriel Marica, producatorul emisiunii „America latina se prezinta”, redactorul sef al Redactiei Muzicale din cadrul Radio Romania.

Concertul va fi transmis in direct audio-video pe site-ul www.romania-muzical.ro. Tot pe site-ul Radio Romania Muzical, din 28 aprilie, vizitatorii pot completa un formular online pentru inscrierea in cursa ce aduce bilete gratuite la concertul L’atingere. Formularul va fi disponibil online pana in data de 4 mai 2010.

L’atingere la Sala Radio
joi, 6 mai, orele 19:00

Producator: Radio Romania Muzical
Coproducator: TVR Cultural
Organizator: Centrul de arta Euterpe
Biletele sunt disponibile in reteaua eventim.ro, in Librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Germanos si Vodafone si la casa de bilete a Salii Radio.

Sari la conținut