Viitorul e aici. DFS Center Grup: Spaţii smart de joacă într-un context tech-driven

(a) Şi în România, contextul curent tot mai digitalizat şi schimbarea obiceiurilor de consum pe toate segmentele de vârstă transformă atât comportamentul părinţilor, cât şi nevoile de joacă sau activităţile outdoor ale copiilor.

Pornind de la aceasta şi de la faptul că spaţiul de joacă pentru cei mici reprezintă un element necesar al amenajării unui parc, complex turistic sau complex rezidenţial, DFS Center Grup propune spaţii de joacă smart, tehnologizate şi sustenabile.

Cu o experienţă de aproape 20 de ani în industria de profil, DFS Center Grup amenajează spaţii urbane clasice de joacă pentru copii sau amplasamente cu echipamente ce încorporează tehnologie pentru cei mici şi mobilier urban high-tech, adresat părinţilor sau adulţilor însoţitori.

Produsele oferite de DFS Center Grup funcţionează  ca spaţii integrate de sine stătătoare, încorporând totodată un element de tehnologie şi mobilier urban smart tech.

 

Lunca Pitesti_1

 

Echipamentele funcţionează prin joacă, fără surse secundare

Echipamentele de joacă high tech – leagăne, carusele, balansoare, DJ posturi, trambuline – funcţionează pe baza energiei electrice create de copii în timp ce se joacă, fără a necesita montaj suplimentar de baterii sau surse de alimentare adiacente.

Echipamentele conţin comutatoare de tip buton sau pedală, iar acţionarea acestora determină utilizarea energiei înmagazinate, necesare pentru funcţionalităţi integrate spaţiului şi pentru funcţionarea optimă acomponentelor parcului: Iluminarea automatizată a echipamentului/Redarea auditivă a unor informaţii, poveşti sau muzică stocate pe o unitate de memorie integrată/Redarea auditivă a instrucţiunilor de joc pentru competiţiile dintre copii/Amplificarea sunetului generat de alte dispozitive conectate la echipamentele de joacă/Încărcarea dispozitivelor prin intermediul porturilor USB cu care sunt dotate echipamentele.

 

03_Banca SMART_2*bancă smart

 

Mobilier urban SMART şi autonomie energetică

Spaţiile de joacă pot fi prevăzute şi cu bănci de agrement şi staţii solare cu panouri fotovoltaice. Acestea garantează autonomia energetică necesară alimentării pentru multiple porturi USB, prize, încărcătoare prin inducţie, module Wi‑Fi, dar şi sisteme de iluminare activate automat, display-uri pentru afişarea informaţiilor etc. Procesele de instalare şi de mentenanţă sunt facile şi eficiente.

 

04_Statie solara_2*Staţie solară urbană

 

Consultanţă în proiectare

Pe lângă inovația propusă pe segmentul spațiilor de joacă, compania oferă servicii complete și consultanță, inclusiv livrarea la cerere a documentelor privind conformitatea tehnică și legislativă a produselor și lucrărilor necesare în activitatea de proiectare. Aceasta include texte şi desene ce descriu construcţia şi funcţionarea echipamentelor, dimensiuni de gabarit (inclusiv suprafeţele de securitate), condiţiile pentru realizarea fundaţiilor, Instrucţiuni de utilizare, asamblare, montaj şi mentenanţă, reprezentări 2D şi 3D pentru fiecare echipament şi planul cu poziţionarea acestora în spaţiul de joacă.

Proiectanţii primesc mostre din produse sau materiale necesare, certificate de conformitate de tip CE, emise de TUV sau unele similare.

 

02_Gheorghe Asachi

 

Împreună

DFS Center Grup se implică în toate etapele dezvoltării proiectului, susţinând activitatea de proiectare, pornind de la descrierea etapelor lucrării & estimare de costuri, consultanţă pe zona de analize de risc, rapoarte tehnice, planuri de mentenanţă sau regulamente de organizare şi funcţionare, şi continuând cu montajul executat cu personal calificat şi autorizat.

Cu o activitate de aproape 20 de ani pe piaţa din România, DFS Center Grup se află în topul jucătorilor din industria de producţie şi comercializare a echipamentelor de joacă, a amenajării spaţiilor de joacă pentru copii, a terenurilor de sport multifuncţionale, precum şi a parcurilor şi a zonelor de agrement publice şi rezidenţiale.

Compania oferă un pachet integrat de produse şi servicii: de la consultanţă tehnică şi legislativă, până la producţie, instalare şi mentenanţă. În plus, compania îşi gestionează riscul profesional prin încheierea unor contracte de asigurare a răspunderii profesionale legale, care acoperă acest potenţial risc în relaţie cu beneficiarul lucrărilor sau serviciilor sale.

Cu peste 1.000 de proiecte finalizate, calitatea serviciilor oferite de companie se perfecţionează constant, ajungând ca în acest moment să livreze şi să implementeze proiecte de orice complexitate, la cele mai înalte standarde, indiferent de suprafaţa sau de nivelul de anvergură.

dfscentergrup.ro

Logo

 

 

Sari la conținut