Revista zeppelin | număr #59

 

Sumarul Revistei 59

  • public: vora arquitectua 
    :complexul sportiv municipal can ricart / vora arquitectura

Victor Vasarely. Un muzeu si o expozitie

Post de: Cosmina Goagea

La Budapesta exista un muzeu Vasarely. Este putin cunoscut, destul de modest ca sistem de expunere, iar locul in care se afla este mai greu accesibil. (Eu l-am vizitat acum o luna, si m-ar fi ajutat realmente daca cineva mi-ar fi explicat inainte ca: se ia trenul subteran Hev de la podul Margareta si se coboara la a 3-a statie, la podul Arpad, iar cladirea se afla la adresa Szentelelek nr. 6).

Casa in Carabbia, Ticino – Elvetia

Post de: Davide Macullo

Dupa ce Snozzi, Galfetti, Vacchini, Botta si multi altii din aceasi generatie au schimbat fata arhitecturii internationale, cantonul elvetian Ticino continua sa produca opere remarcabile. Davide Macullo si-a deschis propriul atelier in 2000, dupa ce a lucrat cu Mario Botta.

Editorial: PINK

Post de: Constantin Goagea

Cladirea de birouri de pe Str Buzesti, nr 85

Aceasta este o cladire de birouri, realizata in anul 2006. Proiectul apartine biroului Office Design si a fost publicat in numarul 54 din mai 2007 al revistei Arhitectura. Dupa cum vedeti, calcanul lateral a fost vopsit in roz, iar bannerul emotionant acopera trei sferturi din fatada. In caz ca nu pricepeti si/sau refuzati sa credeti e totusi aceeasi cladire. Sa se gaseasca diferentele!

#59
Noiembrie 2007
Sari la conținut