Regenerarea urbană a fostelor zone industriale – conferință la Reșița

joi, 25 mai, de la ora 11:00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Reșița

Primăria Municipiului Reșița vă invită joi 25 mai, de la ora 11, în sala de ședințe de la parterul primăriei, la conferința “REGENERAREA URBANĂ A FOSTELOR ZONE INDUSTRIALE ”, susținută de dl. Dan Ionescu, arhitectul român stabilit la San Mateo/California care conduce studioul Dan Ionescu Architects & Planners/DIAP:

„Cu o experiență impresionantă în domeniul urbanismul local și regional, design urban, al noii filozofii pentru spații co-working de mari dimensiuni, regenerări urbane ori proiecte comerciale și rezidențiale în întreaga lume, cum ar fi strategia de urbanism pentru provincia Jiangsu din China, centrul multifuncțional din Suchen/Jiangsu, revitalizarea economică a Oscos Valley/US, zona pietonală Loren Leir din Oslo – o fostă bază militară germană din timpul celui de-al doilea război mondial transformată și integrată într-un district urban care respectă arhitectura nordică vernaculară, ori alte proiecte uriașe în Burlingame/California, Daly City/California, San Mateo/California, Jaco/Costa Rica, ca să numim doar câteva, Dan Ionescu vine la Reșița, la invitația Primăriei și cu sprijinul domnului prof. dr. architect și urbanist, Radu Radoslav, cel care a mijlocit această întâlnire-eveniment, și căruia îi mulțumim cu respect.

Invităm pe această cale arhitecții și specialiștii în construcții din oraș și din regiunea de vest a țării, precum și reșițenii care doresc să participe la această deosebită și importantă conferință pentru Reșița, pentru noi toți.”

Conferința va putea fi urmărită în direct aici.

Site-ul biroului Dan Ionescu Architects & Planners, aici.

 

Sari la conținut