Rockwool - fabricat in Romania

PUCK – Pop-Up Creative Kit @ DIPLOMA

6 octombrie 2017 – grădina Palatului Știrbey

mix media, instalație, bandă desenată, printer de cafea

PUCK este invitat să fie prezent la Diploma, festivalul dedicat tuturor proiectelor de absolvire de la facultățile de artă, arhitectură, fashion, design, teatru și film.

Pavilionul PUCK, o reinterpretare artistică a unor tonete și cărucioare de altă dată, propune reciclarea și revizitarea unor ritualuri culurale, iar în acest context, la DIPLOMA, vom aduce povești despre oraș la o cafea. Și cum PUCK se simte bine atunci când sunt mulți oameni împreună și poate aprinde atmosfera în timpul serii în grădina palatului Știrbey, vă va aduce povești din bandă desenată dar și o instalație de făcut portrete pe un mediu …comestibil. Ale cui și cum vedem la DIPLOMA.

PUCK (pop-up creative kit) este un proiect organizat de Ambasada Suediei și Zeppelin

Proiect cultural finanțat de Ordinul Arhitecților din România – OAR, din Timbrul arhitecturii.
Proiect cultural finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de catre Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB.
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național – AFCN.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării
Cu sprijinul: H&M, IKEA, Scania, Skanska, Ecolor, Papyrus, Absolut, Securitas.
Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană – MNAC, Asociația pentru Inovație în Arhitectură – Casa A.I.A./Concrete House, Gala Societății Civile – Proiect Diploma, Asociația Ateliere fără Frontiere, Expirat – Halele Carol.
Parteneri media: Arhitext, Bucureștii vechi și noi, Cărturești, Designist.ro, Feeder.ro, Graphic Front, Ideaslab, Igloo, IQads, Modernism, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Șapte Seri, The Institute.

Reamintim că expoziția PUCK – Pop-Up Creative Kit poate fi vizitată până pe 12 octombrie 2017 @ MNAC Sala Dalles
Zile de vizitare:
Miercuri-Vineri 16:00-20:00
Sâmbătă-Duminică 12:00-20:00
Luni-Marți: închis

Sari la conținut