Rockwool - fabricat in Romania

Pazo Grup – un nou sediu si investitie de peste 200.000 de euro

Pe data de 4 decembrie  Pazo Grup si-a inaugurat noul showroom din capitala, intr-o vila complet reconditionata din strada Paris nr. 9, unde, pe o suprafata de 600m2, vor fi prezentate toate brandurile din portofoliul companiei: Jacuzzi, Marazzi, Bisazza, Hartia, Effegibi, Gessi, Flaminia, Duravit, Brem, Porcelanosa, Petra etc.

Arhitecta italiana, Daniella Malizia, cea care a conceput principalele showroomuri Marazzi din intreaga lume, a gandit si pentru Pazo amenajarea, ambientele si recondi?ionarea sediului, astfel încât sa existe o armonie perfecta  intre arhitectura vilei specifica  anilor ‘30 si designul contemporan al produselor prezentate. 

De aproape 10 ani, Pazo Grup este cel mai mare importator si distribuitor din Europa Centrala si de Est de gresie si faianta Marazzi, in portofoliul companiei intrand  numeroase branduri italiene din domeniul finisajelor si amenajarilor interioare: cazi si dusuri cu hidromasaj Jacuzzi, calorifere estetice Brem, mosaic Bisazza, saune Effegibi, obiecte  sanitate si robinetarie  marcile Gessi, Hartia, Duravit, Flaminia, cat si Petra, unul dintre cei mai exclusivisti producatori de piatra naturala  personalizata.

www.pazo.ro

Sari la conținut