concert regal caritabil - top

Noaptea Filmului Nordic @ Halele Carol

  • Str. Doctor Constantin Istrati nr. 1 (vis-a-vis de Gara Filaret, București)
  • Sâmbătă, 6 iunie, de la ora 21:30 până la ultimul spectator
  • 19:00 – Deschiderea porților și terasei

Prima sâmbătă a verii vine plină de filme norvegiene, suedeze și daneze – o ocazie rară de a savura cinematografie scandinavă la Halele Carol, dar și de a sărbători ziua națională a unuia dintre prietenii invitați, Suedia: pe 6 iunie, chiar după apusul soarelui, luminile cinema-ului nordic ajung în Bucureștiul de sud, în fosta fabrică de lângă parcul Carol, în continuarea programului nostru de activare a vechiului sit.
Începem cu o colecție de filme scurte survolând toate genurile, de la ficțiune la documentare și animație, iar pentru cei dornici de suflul nordic profund avem și lung metraj din belșug – capodopere sau emergente, de ficțiune sau nonfictive.

Ca să intrați ușor în atmosferă, deschidem porțile Halelor la 7 după-amiaza și vă invităm să (re)vedeți și experimentați cele 5 instalații norvegiano-române ale proiectului nostru Design Post-industrie, lansat recent. Desigur, terasa pentru răcoreală este deschisă până noaptea târziu: ultimul cinefil va închide poarta!

Mulțumiri ambasadelor regatelor Norvegiei, Suediei și Danemarcei pentru filmele pe care ni le-au pus la dispoziție pentru această noapte.

Desigur, intrarea e gratuită :)
Filmele sunt subtitrate în limba engleză

FB event – aici

HC_Ro_web_nordic_iunie_rgb_big_bleed5mm

Proiect cultural organizat de Asociația Zeppelin, în parteneriat cu USF Bergen
Proiect finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României
Cu sprijinul: Ambasada Regală a Norvegiei în România, Ambasada Regală a Suediei în România, Ambasada Regală a Danemarcei în România

Sari la conținut