Asus ZenBook

#mydelikatespattern – un concurs pentru ilustratori

Delikates Accesories, un atelier de modă din Miercurea Ciuc, Harghita, care creează accesorii originale fabricate manual a lansat un concurs pentru ilustratori.

Designerii atelierului vor alege designul lor preferat care va deveni parte a colecției Delikates în serie limitată, iar creatorul va beneficia de 10% din prețul fiecărui produs vândut.

Autorul design-ului cel mai popular va câștiga un rucsac (sau alt produs din portofoliul atelierului la alegere) personalizat cu propriul design.

Condiții de participare:

Designerul trebuie să fie un grafician din România. Prin participarea la concurs, acesta declară că e autorul modelului propus. Fiecare artist poate înscrie doar o propunere.

Designul poate fi realizat prin orice tehnică (digitală sau analogică) dar e important să aibă continuitate pentru a corespunde standardelor imprimării textile.

La finalul concursului, câștigătorului i se va cere să furnizeze fișierul original la dimensiunea de 30x30cm la rezoluția de 300 dpi, în profil cromatic RGB.

Termenul limită de înscriere este 8 Mai ora 12 pm. Câștigătorii vor fi anunțați pe 11 mai.

Înscrierea e simplă: creează un design Delikates propriu, postează-l pe pagina de Facebook Delikates Accessories sau public pe Instagramul tău cu hashtagul #mydelikatespattern.

Aici sunt mai ulte informații: concurs  / Fb Delikates accesories

1