Mergem în Fire. Cu Zeppelin

Vă invităm la o bere. Sau mai multe. Sau la o masă într-un loc bun și cu o istorie aparte.

Fire Club este un simbol al centrului vechi de după 1990. Lista de trupe românești care au trecut pe acolo sună ca o istorie a rock-ului și blues-ului din ultimii 30 de ani

A apărut când acolo nu se întâmpla mare lucru, și-a păstrat identitatea într-o zonă din ce în c mai plină de clișee și excese, a trecut prin crize de tot felul, a rezistat, s-a dezvoltat și s-a extins.

Pe noi, aici la Zeppelin, ne leagă lucruri multe de Fire – de la seri minunate la proiecte și idei de amenajare pentru trei spații diferite.
Ne bucurăm ca tocmai aceste trei spații să devină cadrul pentru cel de-al treilea cadou pentru abonații Zeppelin. După harta „Drum bun!” și parteneriatul pentru instrumente de scris și desenat de la Penhouse România, numărul 164 este însoțit de un voucher care certifică o reducere de 20 % din prețul unei consumații în oricare dintre aceste trei locuri: Fire Club, Bodega Mahala și Extra Time.

Atenție: evident că puteți merge singur(ă), dar la Fire te simți cel mai bine în grup, cu familia și/sau prietenii. Reducerea este valabilă pentru toată lumea de la masă și pentru întreaga consumație.

Condițiile de aplicare pentru vouchere sunt următoarele:
Voucherul se poate folosi o singura dată. El se adresează atât abonaților actuali, cât și celor care se abonează începând cu numărul 164 și se înscriu până pe 25.02.2022

*abonamente, aici

*sumarul Zeppelin 164:

Zeppelin #163 (toamna_2021)

fire.ro

bodegalamahala.ro

extra-time.ro

*foto. Cosmin Dragomir

Sari la conținut