Lansare Cuplo Moody Nude / 9 ani de design Dragoş Dogaru

17.05.2022, 18:00 @Strada Paris, 14a

Designul poate fi interactiv şi personalizabil? Un design pe care să îl îndrăgeşti prin puritatea linilor sale dar care să îţi permită să îl adaptezi dorinţelor şi locuinţei tale, mereu în schimbare.

Sunteți invitați să descoperiți 2 obiecte de design concepute la 9 ani distanţă unul de celălalt, de acelaşi designer român. Două obiecte care răspund acestui deziderat şi care se doresc a fi durabile, adaptabile şi, de ce nu, reciclabile la finalul vieţii acestora. Oţel inoxidabil, sticlă borosilicată, materiale plastice, feronerii cromate, cabluri transparente sau negre, compuse şi descompuse în geometria pe care alegi să o adaptezi în ambientul tău.

De la sistemul Cuplo™ 360, design 2013, obiect inspirat de lampa Parentesi a lui Achille Castiglioni, un corp de iluminat purist care, asemenea designului italian, nu îşi ascunde structura ci o pune în valoare, la seria limitată şi numerotată Cuplo™ Moody Nude, design 2022, un corp de iluminat cu 3 posibilităţi de amplasare într-o amenajare de interior, acesta din urmă fiind editat şi prezentat de PARIS14A. Design adaptabil şi durabil, cu materiale de cea mai bună calitate, semnat de designerul Dragoş Dogaru.

Pe Dragoş poate l-aţi mai întâlnit la Romanian Design Week (2015, 2017) sau la Paris Design Week (2017) unde a fost selectat şi a expus corpurile sale de luminat marca Cuplo™, design de mobilier şi modelele sale de design textil transpuse în articole casnice (tapiţerie imprimată, prosoape din frotir) şi mai nou, chiar pături tricotate din noua sa colecţie #opartdeco, inspirate de Art Deco-ul bucureştean pe care îl promovează de mai bine de un deceniu. Acestea din urmă fiind parte din Romanian Design Week Digital Showcase 2022, și prezentate în Revista Zeppelin #164.

 

Cuplo™ Moody Nude, design © Dragoş Dogaru 2022, fotografii Arthur Ţinţu

 

CuploMoodyNude

CuploMoodyNude2

CuploMoodyNude3

 

Cuplo™ 360, design © Dragoş Dogaru 2013, fotografii Daniel Blaj

Cuplo360_2

Cuplo360

 

Marți 17 Mai 2022, începând cu ora 18:00, PARIS14A vă așteaptă la un eveniment de lansare design de produs, semnat Dragoş Dogaru. Dress code : casual.

14 – 22 MAI | 10:00 – 20:00 | Open doors
17 MAI | 18:00 | Cocktail: Lansare Cuplo Moody Nude / 9 ani de design Dragoş Dogaru
18 MAI | 18:00 | Party: Sofa Social Club / Design, je t’aime!
@Strada Paris, 14a

Despre Dragoş Dogaru

Designer multidisciplinar, activează în Bucureşti de peste 9 ani în domeniul designului de produs, cel textil şi cât şi al designului grafic. Un focus pe o abordare multidisciplinară, integrând aspectele designului interactiv și customizabil de către utilizator, laolaltă cu multifuncționalitatea, care stau la baza conceptului de design. Începând de la design corpuri de iluminat (lămpile Cuplo™, Nude Collection 2021) și design de mobilier (BILLIPLAY™, BENCHY) la design grafic şi textil (Textiles collection 2017, #opartdeco 2021), țintește o abordare consistentă, într-o cheie ludic geometrică, cu culori, texturi și forme surprinzătoare.

Despre Paris14A

Nu ne place materialismul, ci iubim estetica. „Less is more” – așadar totul, oricât de mic, trebuie ales cu grijă. Calitatea nu este elitism, ci sustenabilitate. Alegem designul ca stil de viață, designul care ne face să simțim că trăim și că iubim cu adevărat. – Acestea sunt principiile după care se ghidează cei de la PARIS14A în tot ceea ce fac.

Fb event.

dragosdogaru.ro

paris14a.ro

 

Sari la conținut