Dyson Airblade

Expo CO_MIX la Modul

20 august – 1 octombrie 2019 @ Modul Cărturești – Str. Academiei nr. 18-20, București

Design expo: Cristina Ginara, Andrei Angelescu, Emanuel Birtea, Alex Ivanof, Ioana Nanis, Mihaela Butoi, Justin Baroncea

◆ Sau cum se întâlnesc la MODUL o trotinetă, niște iepuri negri, un licurici, un alpinist, un șobolan, doi câini și-o barcă.

◆ Personaje din cărți actuale sau viitoare care gravitează în jurul unei bărci din bidoane așezată pe un cărucior cu lampă dintr-o cutie de cafea.

◆ Ca să te uiți la filmul cu barca pe apă, te așezi pe-un terrier lungit lângă un bulldog umflat pe care stă proiectorul.

◆ Pe pereți sunt “tablouri” cu personajele imprimate pe tricouri colorate. Desene în cărbune cu iepuri negri lângă desene în CAD cu câini și desene în cărbune cu un șobolan lângă desene tehnice cu un licurici.

◆ Personaje care ies din paginile cărții și devin obiecte de mobilier, lămpi, boxe, bibelouri de poțelan sau standuri de carte.

◆ Trotineta va putea fi folosită pentru un tur rapid de expoziție.
Important e să te plimbi cu trotineta ca să descoperi muralele din BUZUNAR fabricate de Bogdan Moraru, Ioana Trușcă și Raul Ciceu.
Buzunar lângă MODUL cu intrare din grădina cu muzică.

◆ Mix de personaje cu obiecte: Mark, oTo, Ricci, Ham_led și Bec_ham, Fasole și iepurele negru, bancă, boxă, lampă, stand de carte și comodă. Amestec cu tricouri, desene și design de Ioana Trușcă, Cristina Ginara, Emanuel Birtea, Alex Ivanof, Justin Baroncea.

Powered by: Modul, Editura Vellant, Versant, GBR, Almalux Lighting, One Night Gallery, Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu și I’M UAU

*Fb event

 

Articol conex:

Modul Cărturești. Un loc cultural între două curți și un portic

1