Dyson Airblade

Early booking @ Cities of Tomorrow # 2

Acest articol se regăsește în: Conferinte, Programe culturale

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană și Zeppelin, cu sprijinul Mediafax, vă invită la ediția a 2-a a celui mai important forum urban din România: Cities of Tomorrow.

25 martie 2014 @ Hotel Crowne Plaza, Crown Ballroom, București
Early booking (discount 20%) – doar până pe 5 martie. (Pentru membrii OAR se acordă o reducere suplimentară de 10%) Înscrieri – aici 

CitiesofTomorrow_Ad_F3

Urbaniști și arhitecți, membri ai comunității de afaceri și reprezentanți ai autorităților centrale și locale prezintă și discută despre soluții pentru orașele de azi și viziuni pentru cele de mâine.

Va fi vorba despre tendințe și strategii, dezvoltare și infrastructură, hub-uri economice și hub-uri culturale, arhitectură și tehnologii de ultima oră și procesul accelerat de reinventare a orașelor.  

Evenimentul este gândit ca un mix intens și bogat de prezentări, discuții în cadru organizat și networking. Conferința este realizată, ca și anul trecut, cu sprijinul Mediafax.
Prima sesiune e dedicată arhitecturii, orașelor și teritoriilor sustenabile.  

Vorbim apoi despre metropola secolului XXI –“mobilitate, interconectare, platforme de business, piață imobilară, orașe inteligențe și despre cum cultura, locuitorii, patrimoniul și noile tehnologii contribuie la succesul în competiția internațională a orașelor.

După pauza de prânz, ne despărțim pentru a participa la două workshopuri: în primul vorbim despre orașe verzi și business verde, iar în cel de-al doilea despre reinventarea orașelor mici și mijlocii, managementul dez-(dar și al re-)industrializării, revitalizare urbană, parcuri tehnologice etc.  

Ultima sesiune este una comună în care vorbim despre rezultatele workshopurilor și ascultăm o prezentare a unui superbirou de arhitectură despre regenerarea deșteaptă și spectaculoasă a orașelor industriale din Germania.  

Încheiem seara cu un cocktail bine meritat. Mai jos programul provizoriu al conferintei (clic pt. zoom).

CitiesofTomorrow_web_Ro9

Dintre vorbitori și-au confirmat deja prezența profesorul arhitect Stephan Braunfels,  Reinhard Joecks – partener la Foster and Partners și Thomas Madreiter – Director of Urban Planning, City of Vienna. Detalii aici – link.

Sponsori Gold: Rigips, Siemens, CBRE

Sponsori Silver: Trakya, WDP, Alukongstahl, Imtech, Vodafone

 

1