DIPLOMA 2020 – festivalul noii generații de artiști, arhitecți și designeri

2 –11 octombrie 2020 @ Combinatul Fondului Plastic & Qreator by IQOS

Cea de-a șaptea ediție a festivalului DIPLOMA are loc în perioada 2 – 11 octombrie 2020, la Combinatul Fondului Plastic dar și în spațiul Qreator by IQOS, din București.

Combinatul Fondului Plastic va reuni lucrările de diplomă ale absolvenților de artă, design și arhitectură din promoția 2020 a facultăților vocațional-creative din București, Timișoara, Cluj-Napoca și Oradea, într-o expoziție cu peste 90 de lucrări. Creativii la început de drum și-au pregătit lucrările de diplomă într-un context cu totul neobișnuit, care face ca festivalul de anul acesta să fie și mai special. Tot acolo, vă așteaptă un spațiu inedit de socializare, IQOS LIVING ROOM x DIPLOMA, dar și o serie de jocuri în aer liber – minigolf by UniCredit Bank, badminton by Absolut, mese de ping-pong by ASAP România și Lidl Romania, petanque by Zeppelin Design. Cei care aleg să vină la Combinat cu bicicleta o pot lăsa în siguranță la rastelul special gândit cu această ocazie de Urban Monkey. Proiectele expuse au fost selectate din peste 380 de lucrări de diplomă înscrise în secțiunile de arhitectură, arte și design, boardul creativ DIPLOMA reunind în acest an peste 50 de seniori în domenii creative, profesioniști activi și dedicați ariei lor.

Designul expoziției este semnat și anul acesta de Attila Kim Architects.

Festivalul face parte din circuitul Noaptea Albă a Galeriilor – NAG (2-4 oct. 2020)

Combinatul Fondului Plastic: Intrarea este liberă și se face prin rezervarea unui interval orar de vizitare din platforma OVE.

Qreator by IQOS: Intrarea este liberă și permisă exclusiv persoanelor 18+. Este permisă vizitarea expozițiilor doar pentru 40 de persoane simultan.

DIPLOMA 2020 ține cont de toate reglementările în vigoare la momentul desfășurării, pentru a garanta siguranța publicului. Alegerea spațiilor a ținut cont de contextul actual, ansamblul de clădiri din cadrul Combinatului Fondului Plastic asigurând o suprafață mare de spații exterioare și condiții de distanțare socială.

Un proiect: The Institute
Inspirat de: UniCredit Bank
Partener: IQOS România, Urban Monkey, ASAP
Susținut de: ABSOLUT, Almalux Lighting, Liliac, REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate
În parteneriat cu: Primăria Municipiului București prin Expo Arte
Proiect co-finanțat de: Administrația Fondului Național Cultural
Parteneri instituționali: Combinatul Fondului Plastic, Muzeul Național de Artă al României, Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, Uniunea Artiștilor Plastici din România
Design Expoziție: Attila Kim Architects
Concept comunicare: Gavrila&Asociatii
Furnizori oficiali: 360Revolution, Kaustik
Partener de monitorizare: mediaTRUST România

*Fb event