Rockwool - fabricat in Romania

CREATEX & CREASON – panouri perforate, cu excelente proprietăţi acustice și fonoabsorbante

În hoteluri, restaurante,sălile de clasă sau săli de conferinţe, zgomotul excesiv și disconfortul afectează concentrarea, conversaţiile și eficienţa ascultării.

(a) Plăcile de gips-carton CREATEX & CREASON de la Siniat reprezintă o soluţie estetică cu excelente proprietăţi acustice și fonoabsorbante. Acestea sunt special concepute pentru clădirile publice și comerciale și sunt certificate de un laborator independent, îndeplinind cele mai înalte cerinţe privind absorbţia acustică (până la max. w = 0.85).

Plăcile de gips-carton fonoabsorbante și decorative CREATEX & CREASON fac din plafoane un element esenţial de design, puternic accentuat în întregul concept de amenajare a spaţiului. În funcţie de nevoile acustice ale diferitelor încăperi din clădiri publice și comerciale, cele două game oferă o varietate unică de modele, ceea ce permite crearea unui spaţiu modern.

Gama Createx

Gama Createx oferă 15 modele de plăci cu perforaţii moderne, inclusive 9 modele originale Siniat pentru mai multă creativitate.

 

Createx- Verde

 

Panourile pentru pereţi și plafoane realizate din plăci Createx se îmbină perfect cu elementele de arhitectură interioare, oferind posibilităţi nelimitate de design. După montaj, plăcile formează o suprafaţă perfect netedă, fără îmbinări vizibile.

 

plaque_createx_crystal_8_couchee_45_detail_1500x1500

Plăcile pot fi combinate pe o suprafaţă cu plafoane suspendate modulare. În combinaţie cu plăci perforate, plăcile de gips-carton standard creează efecte excepţionale, captivante.

 

plaque_createx_crystal_23_couchee_detail_1500x1500

 

Gama Creason

Gama Creason oferă 5 stiluri elegante, cu modele rafinate, plăcile având perforaţii modulare, pentru plafoane și pereţi în clădiri publice și comerciale.

 

Clean coworking office interior

 

Pentru mai multe detalii şi inspiraţie accesează aici: siniat.ro/configurator-helix

siniat_wr

Sari la conținut