Rockwool - fabricat in Romania

Concurs #6 Zeppelin / O, bloc frumos!

Anul se-apropie de finis iar bilantul se-anunta destul de frumos pentru noi: 100 de editii ale revistei Zeppelin, 35 de Seri Zeppelin, 3 volume Urban Report si o prima editie a Festivalului Zeppelin, care se va incheia in curand.

Aproape tot ce ne-am propus ne-a iesit cum nu se poate mai bine, asa ca ne-am gandit sa impartim bucuria asa cum v-am obisnuit, premiindu-l pe cel mai inspirat dintre voi, la o noua editie a concursului foto Zeppelin. Premiul, oferit de vechii nostri prieteni de la Okian, este albumul Design Strategies in Architecture, de Geoffrey H. Baker, o lucrare extrem de interesanta pentru pasionati si initiati si despre care puteti citi, in cea mai proaspata editie Zeppelin, o recenzie scrisa de colegul nostru Cosmin Caciuc.

Pentru ca suntem in acea perioada a anului numita, pana la exasperare, “luna cadourilor”, ne-am gandit la o tema in ton cu “hitul” sezonului: O, bloc frumos! Nu va spunem prea multe, ca sa aveti ocazia sa ne surprindeti: tot ce trebuie sa faceti e sa luati la pas obsedantele cartiere de blocuri (preferabil din tara noastra) si sa prelevati cele mai elocvente exemple de “impodobire”, cosmetizare, decorare, camuflare, impopotonare, infrumusetare sau uratire, armonizare sau exces calofil, interventii decente sau kitsch, temporare sau definitive, fie un anumit perimetru al spatiului locuit, fie intreaga cladire.

Aveti la dispozitie 10 zile: puteti participa cu maximum trei fotografii, pe care ni le puteti trimite pana luni, 19 decembrie, ora 14, la adresa comunicare@zeppelin-magazine.net. Va incurajam sa va insotiti propunerile cu cate o scurta descriere. Apoi fotografiile vor fi expuse, ca de obicei, pe simezele noastre de pe pagina de Facebook, unde veti asista si participa live la preselectie: publicul va alege cele mai bune 5 fotografii (voturi cu “like” timp de o saptamana), finaliste dintre care echipa Zeppelin va desemna, ulterior, castigatorul. Ne asteptam sa fiti, ca de obicei, la inaltime!

Sari la conținut