Hota Smart Eco

Cazul101 revine într-un nou spațiu, unde grupul „sunt bine, mersi” lansează „Lacrimi și dinți”

Cazul101 este un artist-run space multidisciplinar, deschis de către un grup de artiști din București în luna februarie a anului 2018, având ca scop expunerea, susținerea si promovarea artiștilor emergenți de pe plan național și international, oferind totodată un spaţiu deschis interacţiunii şi reinventării constante.

Acum revine pe harta Bucureştiului, odată cu deschiderea unui nou spaţiu, în cel mai fresh garaj din Bucureşti: sâmbătă sau duminică, 20/21 aprilie, de la ora 16:00, pe strada Zării nr. 20 , unde Cazul101 şi-a făcut alt cuib.

Cazul101 a funcționat în primul an într-o casă din cartierul Cotroceni, unde au fost organizate evenimente artistice diverse, urmate de alte două evenimente nomade în spații alternative. Prima expoziţie, ce a inaugurat spaţiul şi conceptul Cazului, a fost „Suprafață reflexivă, sau primele note în dosar”, continuând cu performance-uri şi alte expoziţii ce au adus în camerele casei artişti ca Irinel Anghel, Paul Dunca, Robert Băjenaru, Maria Mora, dar şi branduri recunoscute de skate, în cadrul uneia dintre expoziţiile atipice ale Cazului.

Deoarece este un proiect viu într-o continuă schimbare, Cazul101 deschide în cel de-al doilea an un nou spa’iu: un garaj de aproximativ 20 m² transformat într-un spațiu expozițional destinat instalațiilor si lucrărilor site-specific. Echipa Cazului propune, astfel, un mediu care constrânge spațial, dar care încurajează artistul, oferindu-i libertate totală de exprimare.

Deschiderea garajului de pe strada Zării 20 va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, când grupul „sunt bine, mersi” – format din Bart, Covrig și Mitrol – lansează zine-ul „Lacrimi și dinți” în ediţie limitată. Intrarea la eveniment este liberă.

Fb event.

1