Café Découverte (un café éphémère) – întâlnire dedicată colaborării dintre design și industria ospitalității

441 Design Powerhouse lansează Découverte, o serie de evenimente dedicate designului și businessurilor HoReCa.

Café Découverte, prima întâlnire din serie, are loc pe 27 și 28 mai 2023, la Atelier 030202, din București (Strada Sfânta Vineri 11).

Organizată în cadrul Romanian Design Week 2023, Café Découverte (un café éphémère) pune pe masă cafeaua de specialitate și invită două industrii strâns legate – cea a designului și cea a cafenelelor – la o discuție despre cum se influențează reciproc, cum pot să colaboreze mai bine și cum pot contribui, împreună, la evoluție.

Invitați la discuție vor fi: Bogdan Georgescu (Mabo Coffee Roasters), Răzvan Popa (Boiler Coffeeshop), Teodora Pitiș (Sloane Coffee), Bogdan Ciocian (Meron) și Vlad Drînceanu (Bad Habits), moderatori Alina Filipoiu si Anca Dumitrescu.

Découverte este o platformă pentru inspirație și conversație, marca 441 Design Powerhouse. Un experiment al imaginației, un moment de gândire profundă pentru mințile creative, un dialog despre provocările prezentului și despre cum poate contribui designul la conturarea de viitoruri alternative în industria ospitalității.

Programul Café Découverte

Sâmbătă (27 mai) & Duminică (28 mai)
11:00 coffee & friends
13:00 panel talk
15:00 coffee & more

„Ne-am dorit să fie un loc foarte social, foarte deschis și nu neapărat convențional, un loc cu adevărat prietenos. Ideea de a aduce oamenii împreună cu cafeaua și designul a fost concluzia firească.

Elementul central este o masă comună mare, aproape disproporționtă, de formă ovală, vopsită în albastru, care dă un twist sentimentului de grandoare. Cafeaua este unul dintre cele mai vechi moduri de a socializa, și a găzdui o cafenea înseamnă a sărbători legătura dintre oameni.”

 

13

 

Participarea este gratuită în baza înscrierii:
decouverte.441designstudio.com

*Fb event

Parteneri: Baumit, XT Deco
Susținut de: Zoiss, Urmet, Artisan Coffee Gear, San Marco, Bardezzi, DeLonghi, Retrodraft
Parteneri cafea: Mabo Coffee Roasters, Boiler Coffeeshop
Cu sprijinul: Atelier 030202, Teatrul de Comedie

 

banner 1200×628

441 Design Powerhouse este o agentie de creație specializata în branding, design graphic și arhitectură de interior, dedicat dezvoltării experiențelor care generează legături emoționale între proiecte și publicul lor. Gândirea independentă şi abordarea axată pe om le permit să construiască proiecte relevante, cu impact pozitiv pentru businessurile clienților. Cred în lucrurile impecabil făcute, fie că e vorba de o amenajare, de o identitate vizuală sau de un cappuccino.

Sari la conținut