Building Health și Healthy Buildings – temele Building Health Bucharest International Forum 2016

Cele două domenii, sănătatea și construcțiile sunt inevitabile, nimeni nu este exceptat de la întâlnirea cu personalul medical și cu profilaxia sau cu tratamentele de tot felul, așa cum nimeni nu este străin de spațiile de locuit, cele pentru educație și muncă, cele publice sau pentru petrecerea timpului liber și, bineînțeles, cele pentru sănătate.

 

Această inevitabilă întâlnire trebuie să ne facă să acordăm un interes mult mai mare pentru calitatea necesară și posibilă a actului medical în legătură cu spațiile în care se desfășoară.

 

Istoria arhitecturii este marcată și de construcții remarcabile din domeniul sănătății, spitale, sanatorii, clinici. Unele dintre ele se datorează acelor maeștrii care au inovat și au adus progres în colaborare cu clienții pentru care au lucrat, iar altele sunt rezultatul unor concursuri bine organizate“ – arh. Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România, Chairman – Building Health Bucharest International Forum 2016.

 

Building Health Bucharest International Forum 2016 este un eveniment dedicat calității spațiului medical și construcțiilor din sănătate, care abordează în acest an două linii tematice principale: Building Health și Healthy Buildings.

 

Evenimentul prezintă proiecte de arhitectură, studii de caz și bune practici, investiții în construcțiile din sănătate, împreună cu soluții pentru îmbunătățirea calității spațiului medical.

 

Mai multe pe building-health.ro si fb.com/SpatiulMedical

 

#‎calitateaspatiuluimedical  #buildinghealthbucharest‬‬

 

Un proiect BORO PR & Communication și Ordinul Arhitecților din România, realizat în Parteneriat cu Colegiul Medicilor din România, Architects For Health și Romania Green Building Council.

Sari la conținut