Rockwool

Băi mici în stil mare – forme compacte și design atemporal de la Geberit

(a) Majoritatea dorim sa avem o baie mare, luminoasă, încăpătoare pentru toate ideile noastre, dar din păcate realitatea este cea a spațiilor reduse, a apartamentelor mici cu băi de serviciu. Chiar si casele mari, care au mai multe băi, tot au o baie de dimensiuni reduse, pentru oaspeți sau pentru copii.

Geberit înțelege nevoile clienților săi și a compus mai multe produse destinate acestor tipuri de băi, de la vasele wc cu proiecție redusă, la lavoarele de colț sau oglinzile de numai 40 cm, toate menite sa se armonizeze între ele și sa dea acel aspect elegant și atemporal , care definește brandul Geberit.

Pentru a obține cât mai mult din planul unei băi mici, trucul este să reduceți la minimum elementele exclusiv funcționale. De exemplu, este util să ascundeți elemente precum rezervorul și sifonul în spatele peretelui. De asemenea, este o idee bună să optați pentru un dulap de lavoar adecvat, care să economisească spațiu. Acesta poate rezolva două probleme în același timp: nu mai vedeți sifonul și țevile de apă, iar mobilierul oferă un spațiu de depozitare suplimentar sub lavoar.

Geberit propune două colecții de baie compacte, perfecte pentru băile mici – Selnova Compact și iCon Compact.

Geberit iCon Compact oferă o gamă largă de produse pentru băile mici de la soluțiile de colț care se pot instala și în nișe până la dulapuri pentru lavoar, dulapuri scunde sau elemente laterale cu dimensiuni proporționale cu lavoarul, care crează spațiu de depozitare. Sertarele dulapurilor au închidere lentă, ceea ce oferă ușurință în depozitarea produselor de baie.

Gama specială Geberit Selnova oferă soluții ideale și elegante pentru băi mici sau de oaspeți. Lavoarele cu o adâncime mică pentru montaj în colț, vase wc și un bideu cu mici dimensiuni combină confortul cu libertatea de mișcare. Chiar dacă vorbim de o reducere a elementelor din baie de câțiva cm, într-o încăpere mică aceasta este vizibilă și poate face diferența între a deschide sau nu, ușa de la baie.

 

2020 Bathroom_Selnova 4g_Big Size

 

Lumina din baie este iarași un factor important care poate crea impresia de spațiu. În condiții optime de iluminare, chiar și băile fără geamuri pot părea mai mari, mai calde. Oglinzile din colecțiile de baie Geberit Option sau Geberit One sunt potrivite în acest sens. Culorile calde ajută o baie mică. În combinație cu iluminarea corectă, camera va părea mai mare.

Zonele libere creează mai mult spațiu și fac camera să pară mai mare. Acesta este motivul pentru care produsele suspendate sunt potrivite pentru băile mici. Un wc suspendat în perete nu numai că face ca o cameră să pară mai aerisită și mai spațioasă, dar o face și mai ușor de curățat.

Materialele naturale precum piatra sau lemnul sunt recomandate pentru băile mici. Fac camera mai atractivă și mai primitoare.

Prin urmare în amenajarea unei băi mici trebuie să țineți cont de mai multe elemente, cum sunt: materialele folosite în baie, iluminarea corecta, obiectele ceramice cu poiecție redusa, elemente încastrate în perete, dulapuri de depozitare compacte și bine organizate.

Pentru mai multă inspirație vizitați www.geberit.ro, secțiunea inspirație sau paginile dedicate colecțiilor pentru baie Geberit Selnova, Geberit iCon, Geberit Option și Geberit One.

Sari la conținut