Apel: HomeFest 2020 caută gazde

ddl. 15 februarie

Cel mai uriaș festival mic sau cel mai mic festival uriaș, HomeFest 2020 își caută gazdele!

Dacă eşti interesat/ă de organizarea de evenimente culturale și ți-ai considerat întotdeauna sufrageria o scenă a vieții de zi cu zi, acum poți găzdui artiștii și publicul HomeFest chiar la tine acasă.

Scrie pe homemculture@gmail.com până pe 15 februarie despre locul unde stai, dacă ești în relații bune cu vecinii şi ataşează şi o imagine (se primesc și desene).

Homefest este primul festival cultural din România care deschide uşa larg proiectelor artistice ce încap în sufragerii și dormitoare. Spectacolele sale se joacă în atâtea colțuri din București (Giulești, Berceni, Vitan, centru etc.) încât se poate spune că tot orașul îi este scenă. Fii cel mai tare din blocul tău și alătură-te festivalului Homefest!

Între 27 martie și 5 aprilie 2020, piese de teatru, de dans, performance-uri și concerte, ateliere și workshopuri vor vizita apartamentele din cartierele bucureștene.

Ce am simțit că mi-a adus acest experiment? Ideea de public cu care te împrietenești, cu care creezi o conexiune” (Simona Pop, gazdă 2014)

Creația poate apărea în cel mai familiar loc cu putință: propria casă.” (Livia Rădulescu, gazdă 2012)

Arta se simțea ca la ea acasă, arta fără A mare” (Cristina Epure, gazdă 2008)

Proiect co-finanțat de AFCN.

*Fb event

1