Hota Smart Eco

Apel de proiecte pentru Romanian Design Week 2019

A șaptea ediție a Romanian Design Week va avea loc în perioada 17-26 mai, la București. Sunt așteptate cele mai bune proiecte de arhitectură și design ale ultimului an, în categoriile: arhitectura, fashion, design grafic, design de produs și multidisciplinar, acestea reprezentând totodată și secțiunile expoziției centrale a RDW.

Expoziţia centrală a RDW își propune să identifice și să reunească acele proiecte de design care dovedesc complexitatea proceselor necesare designului de calitate, precum și exemple de bune practici și de excelență în creativitate, punând accent pe diversitatea execuțiilor și pe multidisciplinaritate, reușind astfel să investigheze și să surprindă inovația, dar și consecvența, ambele necesare procesului de design.

După încheierea perioadei de înscriere a lucrărilor, selecţia proiectelor din expoziţia centrală RDW 2019 va fi realizată de un board creativ format din specialişti recunoscuți, membri activi ai comunităților locale de design și arhitectură.

Un proiect al The Institute, Romanian Design Week este un eveniment anual care promovează designul românesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul social, economic și cultural, un proiect dedicat în întregime designului, care se adresează atât publicului, cât și profesioniștilor.

În fiecare an, Romanian Design Week trasează o hartă a evenimentelor și spațiilor ce promovează designul și devine contextul ideal de coagulare a comunității creative autohtone.

Toți creativii care își doresc să propună un proiect pentru expoziția centrală a festivalului o pot face aici, până pe data de 15 februarie 2019, inclusiv.

 

1