Rockwool - fabricat in Romania

Kengo Kuma și Carlos Ott – două evenimente memorabile în București

Ne bucurăm aici la Zeppelin de (re)venirea lui Kengo Kuma în România. În 2006, cu ocazia Bienalei de Arhitectură, l-am invitat să țină o prelegere alături de alți arhitecți japonezi – unii celebri, alții la începutul carierei. Printre cei din urmă se afla pe atunci și Sou Fujimoto, aflat la prima lui conferință în Europa. A fost o conferință memorabilă, și a mai fost și unul din dosarele revistei de care suntem foarte mândri.
UAUIM îi acordă acum titlul de doctor Honoris Causa, alături de arhitectul Carlos Ott, și suntem siguri că vor fi evenimente memorabile.

Doctor Honoris Causa Carlos Ott
Miercuri, 4 octombrie 2017, UAUIM va invita la ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa al UAUIM domnului arhitect Carlos Ott, din Uruguay.
Ceremonia va avea loc la ora 17.00 in Sala Frescelor a UAUIM si va fi urmata de o conferinta a arhitectului Carlos Ott.


In continuarea acesteia, la ora 18.30, va invitam la vernisajul expozitiei de arhitectură: „Arh. Mircea Stănculescu, implicare în creația de arhitectură a lui CARLOS OTT și a NORR Partenership Ltd, Toronto, Canada, 1990-2002”, la care va fi prezent si arh. Carlos Ott.

Doctor Honoris Causa Kengo Kuma
foto © J.C. Carbonne
Vineri, 6 octombrie 2017, UAUIM va invita la ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa al UAUIM profesorului arhitect Kengo Kuma, din Japonia.
Ceremonia va avea loc la ora 16.00 in Sala Frescelor a UAUIM si va fi urmata de conferinta cu titlul “Defeated Architecture”, susșinută de arhitectul Kengo Kuma.


Cu aceasta ocazie, in holul Salii Frescelor va fi organizata o expozitie cu lucrari ale arhitectului Kengo Kuma și ale firmei sale KKAA – Kengo Kuma & Associates.
Evenimentul este organizat în colaborare cu Ambasada Japoniei in Romania.

 

Articol conex:

Kengo Kuma: Yure – instalaţie urbană la Paris

 

Sari la conținut