zeppelin_03 – o intalnire a arhitectilor la inaltime

o intalnire a arhitectilor la inaltime | atelier de arhitectura & happyhours

Al treilea zeppelin te duce direct la Tokyo cu viteza de tren expres: o experienta fascinanta intr-un oras vizionar. In aprilie la zeppelin veti asculta o poveste despre arhitectura contemporana in Japonia, despre tehnologie, dezvoltare si ecologie in viitor, despre traditie de locuire, zei si paduri. Din Ginza pina in slum, veti degusta Tokyo pe fastforward, O prezentare realizata de arhitectii Cosmina & Constantin Goagea in urma unei burse de cercetare oferita de Japan Foundation.

COSMINA GOAGEA
Nascuta in 1973. Arhitect, publicist in domeniul arhitecturii, designer. Director de proiect al revistei “Arhitectura”. A absolvit in 1998 Facultatea de arhitectura, in 1999 master-ul in arhitectura in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti si asistent la aceeasi Universitate, Facultatea de Design, specialitatea design de produs, arhitectura de interior, relatii publice. Membra a Asociatiei Profesionistilor in Relatii Publice din Romania. Curator pentru expozitii de arhitectura si fotografie. In 2004, este numita comisar-adjunct pentru Romania la Bienala de la Venetia, editia a 9-a. In 2006, co-autor al proiectului “Remix” care a reprezentat Romania la Bienala de Arhitectura de la Venetia, editia a 10-a.

CONSTANTIN GOAGEA
Nascut in 1970. Arhitect, publicist de arhitectura, designer. Director al revistei Arhitectura din 2000. A absolvit in 1996 Facultatea de Arhitectura, in 1998 programul de master Marketing in Arhitectura in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti. Din 1997, a elaborat proiecte de arhitectura, amenajari interioare si design, cataloage de expozitii, Cd-uri, site-uri Internet, campanii de promovare. Numeroase articole si editoriale publicate in revista “Arhitectura” si in alte publicatii de specialitate romane si straine. In 2006, co-autor al proiectului “Remix” care a reprezentat Romania la Bienala de Arhitectura de la Venetia, editia a 10-a.

zeppelin este un proiect de comunicare si educatie initiat de revista Arhitectura. Acest proiect este o platforma deschisa de intilniri, unde vor veni de-a lungul intregului an mai multi arhitecti, designeri si artisti din strainatate, sa sustina conferinte si sa-si prezinte realizarile studentilor si arhitectilor de aici. Scopul proiectului este de a descoperi si intretine o elita activa de arhitecti romani, care sa poata sa inteleaga strategiile de dezvoltare urbana contemporane si sa schimbe mentalitatile si practicile arhitecurale in Romania.

KLUDIstudio
joi, 10 aprilie 2008, ora 19
Bld. Libertatii Nr. 10, Bucuresti
031 418 7101

Informatii:
Roxana Branza                               Andreia Glavcea
roxana.branza@kludi.ro                 office@arhitectura1906.ro
0751 155 834                                0721 366 389

Sari la conținut