World Architecture Awards – a VII-a editie

World Architecture invita arhitectii din toata lumea sa se inregistreze si sa aplice cu proiecte pe www.worldarchitecture.org, prima baza de date interactiva cu proiecte din toata lumea. Inscrierea si descarcarea proiectelor se face in mod gratuit pe portal. Peste 200 de membri de onoare printre care Udo Kultermann, Hans Hollein, Fumihiko Maki, Robert Ivy, Wolf D. Prix, Charles Correa si Michael Sorkin vor putea lua parte la procesul de votare online si vor avea ultimul cuvant in decernarea premiilor.

Cum puteti participa
20+10+X Awards este un concurs online international de arhitectura initiat de World Architecture Community  si care si-a castigat reputatia atat datorita membrilor din juriu, cat si colectiei remarcabile de proiecte castigatoare din primele cinci etape. Acest program online  se repeta o data la trei luni si contine o publicatie internationala care face cunoscute rezultatele concursului in colaborare cu jurnalisti din toate tarile. La fiecare trei luni se inscriu aproximativ 1100 de proiecte, dintre care 200 de proiecte raman pe lista scurta pentru a fi votate, iar apoi 35 de castigatori cu 30-40 de proiecte sunt mentionati si anuntati in toata lumea.       

Accesati colectia de proiecte din primele 5 etape aici.

Studentii, peisagistii si inginerii pot de asemenea aplica cu proiecte ale caror autori sunt. Toate tipurile de proiecte (rezidential, comercial, educational) fie construite sau nu, precum si proiectele teoretice vor fi luate in considerare.

Portalul WA este singurul registru international si catalog cu lucrari de arhitectura contemporana unde arhitectii, studentii si institutiile pot aplica cu lucrari si cu linkuri cu intreaga lume. worldarchitecture.org invita toti arhitectii sa-si creeze propriul profil in mod gratuit pe portal. 
www.worldarchitecture.org

Sari la conținut