Workshop: Proiectare arhitecturala sustenabila si tehnologiile necesare

Un workshop menit sa educe arhitectii, inginerii si furnizorii de solutii asupra principiilor de proiectare sustenabila si asupra tehnologiilor disponibile pentru implementarea acestora. Workshopul va fi interactiv, in cadrul lui se va discuta despre principiile de proiectare eco, orientarea solara, aspectele legate de producerea/consumul de energie si utilizarea luminii naturale, precum si despre solutiile IT, beneficiile si posibilitatile existente.

Un eveniment organizat de Romania Green Building Council (RoGBC).

Parteneri Media: Arhitectura, Arhitext Design, BICAU, Igloo, Green Report

27 ianuarie 2009, Hotel JW Marriott, Bucuresti

Evenimentul este util persoanelor cu functii de conducere, arhitectilor, inginerilor, specialistilor in tehnologie, mediului academic, si altor persoane interesate de a beneficia de avantajele designului eficient din punct de vedere energetic si prietenos cu mediul.

Mai multe informatii despre workshop, procedura de inregistrare si oportunitatile de parteneriat sunt disponibile la http://rogbc.org/ro/index.php

Romania Green Building Council (RoGBC) este o asociatie non-profit, apolitica, ce incurajeaza aparitia conditiilor de piata, educationale si legislative necesare transformarii industriei constructiilor si a celor adiacente in scopul crearii si renovarii unor cladiri performante care sa fie atat sustenabile, cat si profitabile. RoGBC a primit acreditarea ca „Emerging Council” (Consiliu Emergent) al World Green Building Council.

Sari la conținut