Uniunea Arhitectilor din Romania – Lansarea cererii de proiecte ce urmeaza a fi finantate din timbrul de arhitectura

Uniunea Arhitectilor din Romania si-a definit strategia culturala si lanseaza o cerere de proiecte pentru accesarea fondurilor rezultate din taxa timbrului de arhitectura. Incepand cu aceasta sesiune, se definesc trei tipuri de proiecte: cele proprii ale UAR, cele care fac subiectul unei aplicatii si cele gestionate prin Observatorul urban, programul permanent al Uniunii.

Termenul limita de depunere pentru toate aplicatiile este pe data de 10 aprilie 2009. Pentru aplicatiile ce vor fi gestionate si selectate prin Observatorul urban, conditiile de predare sunt specificate in regulamentul-cadru  si caietul de concurs al Observatorului urban.   

Aplicatiile care fac obiectul unei proceduri curente de selectie vor fi depuse sau receptionate prin posta la sediul UAR din str. Demetru Dobrescu nr.5, sect.1, Bucuresti.

Puteti consulta mai jos documentele referitoare la strategia culturala a UAR, regulamentul general de acces la fonduri, precum si regulamentul-cadru si caietul de concurs al Observatorului urban.

Regulament-cadru si caiet concurs .PDF

Regulament-cadru si caiet concurs .DOC

Regulament FTA-UAR .PDF

Regulament FTA-UAR .DOC

Strategie culturala UAR .PDF

Contact: uar_contact@yahoo.com; tel. / fax: 021 315 60 73

Sari la conținut