Rockwool - fabricat in Romania

Un nou Zeppelin. Și cu un abonament extrem de avantajos

În 2016, Zeppelin apare într-o formulă nouă. Transformăm revista într-un bookazine – o publicație periodică de dimensiunile, seriozitatea și calitatea grafică a unei cărți de arhitectură. Edităm patru numere cu apariție fixă – câte unul pentru fiecare anotimp (cu apariții în lunile martie, iunie, septembrie și decembrie).

Vor fi patru albume de 20 x 28 cm, cu cel puțin 200 de pagini, patru obiecte frumoase, cu un conținut și o realizare pregătite cu grijă. Aducem cititorilor noștri cele mai noi și mai tari lucrări de arhitectură și design, oameni interesanți, multă cultură urbană și noi tehnologii, discuții curajoase despre probleme grave, interviuri și texte critice originale pe bune.

Prețul de vânzare la raft al revistei va fi de 28 lei/ exemplar.
Abonamentul pentru patru numere se reduce însă de la cei 95 lei din 2015 la doar 85 lei.
Pentru studenți, elevi și pensionari, prețul abonamentului va fi de 70 lei.
    
Detalii și comenzi – aici

Despre noi
Zeppelin este de peste 15 ani o referință esențială în arhitectură, design și cultură urbană pentru profesioniști și pentru publicul avizat.

Revista și celelalte publicații ale echipei au primit șase premii și șapte nominalizări la Bienala Națională de Arhitectură și la Anuala de arhitectură București. Am creat sau organizat peste 130 de evenimente – conferințe, expoziții de arhitectură, concerte, intervenții în spațiul public, cu un public însumat de câteva zeci de mii de oameni.

Sari la conținut