Târg de Mărțișor la ARTHUB

Mărțișor la ARTHUB este evenimentul care deschide seria de expoziții de artă și design cu vânzare din anul 2024 la ARTHUB Bucharest (Str. Gen. Constantin Budișteanu nr.10). Aici, pe durata a două weekend-uri: 24 – 25 februarie și 2-3 martie, publicul va putea admira și achiziționa lucrări de artă, diverse obiecte creative și, desigur, mărțișoare. Programul de vizitare al târgului va fi 11:00 – 19:00 în zilele de târg iar expoziția rămâne deschisă și în intervalul 26 februarie – 1 martie pe programul 12:00 – 20:00 pentru cei care vor să admire arta în afara agitației comerciale.

Târgurile de la ARTHUB sunt curatoriate ca evenimente de artă contemporană ce pot fi vizitate împreună cu întreaga familie și trăite ca experiențe culturale complete, multisenzoriale, implicate și responsabile social.

Cadourile ce pot fi achiziționate la târgurile de la ARTHUB sunt lucrări de artă, desen, ilustrație, serigrafie, ceramică, sculptură, bijuterie, creații vestimentare, obiecte de marochinărie, carte, obiecte decorative, obiecte artizanale precum lumânări, săpunuri, aranjamente florale, toate realizate de artiste și artiști. În mod special, ediția de Mărțișor a târgului prezintă o ofertă variată și bogată de mărțișoare, bijuterii și obiecte artistice de mici dimensiuni ce pot fi oferite în dar cu ocazia începutului primăverii, numitorul comun al tuturor acestor obiecte fiind originalitatea și autenticitatea. Ca de obicei, târgul de la ARTHUB promite o experiență plăcută de vizitare prin standurile cu bunătăți și specialitățile de la bar.
Prin intermediul târgurilor de la ARTHUB Bucharest, lucrătoarele și lucrătorii din arta contemporană, artele aplicate, design, artizanat și meșteșuguri, colectivele artistice sau micile ateliere și afaceri creative locale obțin o platformă accesibilă și solidară de prezentare și vânzare a creațiilor proprii, contribuind totodată la creșterea unui ecosistem cultural sănătos.

Târgul se desfășoară la interior în cele două săli și în curte.

Accesul la târg este liber dar publicul este încurajat să facă o mică donație la intrare pentru centrul cultural ARTHUB Bucharest.

*Fb event

ARTHUB Bucharest este un centru cultural multidisciplinar independent care administrează o sală amplă multifuncțională și un art-bar cu grădină în centrul capitalei. Se numără printre cele mai active și relevante inițiative culturale din peisajul artistic autohton. Produce conținut artistic propriu și funcționează ca spațiu-gazdă, spațiu-resursă pentru organizații și colective partenere. Dorește să creeze și să mențină un spațiu sigur pentru toți oaspeții, artiștii, invitații și angajații săi, unde fiecare simte că aparține și că este valorizat/ă pentru talentul și ideile sale

Sari la conținut