Made Expo

Snow Delivery

Câțiva organizatori Street Delivery împreună cu o mână de studenți & profi la Arhitectură din cadrul proiectului I’MUAU ne invită duminică să ieșim afară la joacă, să folosim zăpada ca material de construcție, să strângem laolaltă oameni mari și mici, să creăm experiențe de neuitat prin care să recuperăm spațiul public și să ni-l asumăm în moduri creative. În urma acestui proiect pilot vor schița un kit modular care poate fi replicat în locuri diverse (în spatele blocului, în parc, pe străzi închise traficului), în orice altă comunitate și spațiu — zăpadă să fie!

4 martie 2018, 11:00 — 16:00 @ Parcul Circului, Bulevardul Lacul Tei nr. 23, București

“Eschimoșii aveau 52 de nume pentru zăpadă fiindcă era foarte importantă pentru ei. Noi avem doar vreo 4, dar suntem fermecați de fiecare dată când ne acoperă orașul. Și tu o iubești la fel de tare?
Dacă răspunsul e “DAAA!!!”, atunci uite un Apel Către Toți Copiii (și către cei care încă se mai simt copii): HAI AFARĂ LA ZĂPADĂ! Hai să ne rostogolim prin nămeți, să ne jucăm și să facem lucruri din omăt, un material atât de delicat și de versatil.

La ce ne-am gândit noi:
► Să creăm un labirint sau un traseu prin zăpadă și să inventăm un joc — SnowMazing!
► Să construim cazemate!
► Bineînțeles, să facem oameni de zăpadă și îngeri — Snow Man’s Land!
► Să ne dăm cu sania (avem și un mic derdeluș!)
► Să tragem la țintă cu bulgări!
► Să construim mobilier confortabil din zăpadă (ce bine ne-ar sta într-un scaun imens!)
► Să amestecăm vopseluri alimentare non-toxice în sticle cu apă și să colorăm!
► Să căutăm urme în zăpadă ca să devenim detectivi de animale!
► Să construim un igloo!
► Olimpiadă de vară în zăpadă: cursa de 100 m, săritura în lungime, cursa cu troiene, volei pe gheață șamd.

Sunt doar câteva idei, sigur mai aveți și voi o groază. Puteți să luați parte la ale noastre sau puteți veni cu altele noi.

Participarea este liberă și gratuită, tot ce vă rugăm este să-i respectați pe cei din jurul vostru și să vă jucați frumos.

IMPORTANT: Echipați-vă cu haine călduroase, căciuli, mănuși impermeabile, pantaloni de fâș. Dacă aveți cum, aduceți lopeți, nasturi, morcovi, decorațiuni, săniuțe sau saci de dat pe derdeluș. N-ar strica nici niște apă, ceai la termos, turtă dulce, bomboane, ciocolată, poate chiar vin fiert pentru cei mari :) Îi rugăm pe copii să vină însoțiți de adulți și să le amintească de ce e iarna atât de fantastică.
Ne întâlnim la ora 11 la intrarea principală a Circului de Stat. Dacă ajungi mai târziu, sigur o să ne vezi de acolo.”

*Ilustrație de Alexandru Ivanof & Ioana Naniş
*Fb event

1