Skate Jump Zone (Puma’s spirit makes me do it)

Echipa formata din Madalina Bejan-Ojiga si Ioana Zaus, cu lucrarea “Skate Jump Zone (Puma’s spirit makes me do it)”, a castigat concursul de creatie pentru skate park-ul Fabrica.

Materialul de baza al acestui design este alucobondul care imita textura metalului imbracand doi din cei patru pereti ai incaperii. Sistemul de iluminare presupune accesorizarea cu placi de skateboard (skate light) iar unul dintre pereti ar avea o „skate masuratoare” a sariturilor („most spectacular jumps”).

Creativii au trimis propuneri de simulari aplicate pe peretii, pe tavanul, pe podeaua sau pe pistele skate park-ului din Fabrica. Se putea schimba culoarea, textura sau puteau fi adaugate decoratiuni inedite care scot in evidenta forma  si designul elementelor, atat timp cat nu era modificata forma geometrica a interiorului.

Toti concurentii si-au inscris creatiile folosind template-ul de competitie, care includea simularea 2D a peretilor, alaturi de elemente ale designului PUMA, toate disponibile in kitul de participare.  Jurizarea a fost facuta de catre reprezentantii PUMA Romania, cea mai buna lucrare fiind premiata cu 1.000 de euro.

1