Robin and the Backstabbers – Arhanghel’sk @ Halele Carol

vineri, 8 mai 2015, ora 20 – Halele Carol ( Str. Doctor Constantin Istrati nr. 1, București)

A sosit vremea.
Avem onoarea și privilegiul de a vă invita la lansarea celui de-al doilea album Robin and the Backstabbers, Arhanghel’sk (și al doilea din trilogia „Bacovia Overdrive“), precum și la sărbătorirea a 70 de ani de la încheierea celui de-al doilea război mondial în Europa.

[Actualizare: imagini de la lansare]

 

Vor fi copii la nuntă, părinți cu dinți de fier și-avioane de hârtie trecând solemn pe cer. Va râde-un înger singur privind în frigider – ce frumoasă-i lumea, ce foame și ce ger… Mireasa va răspunde cuminte la întrebări. Mireasa va zâmbi cu ochii duși în depărtări. Un ban într-o fântână. Un zâmbet dus de vânt. Un cântec ne va ține pe toți pe pământ.

 

robin - arhanghel'sk - afis

Bilete în rețeaua iabilet.ro – 35 de lei în luna aprilie, 45 de lei de pe 1 mai și 55 de lei la intrare. De asemenea, se poate pre-comanda și albumul împreună cu biletul de intrare. Biletele prin sistemul iabilet.ro se livrează electronic (pe e-mail) sau prin curier, cu plata prin card, PayPal, OP sau SMS (Vodafone).De asemenea există puncte de vânzare fizice în magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) și Piața Romană, magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, rețelele IQBox și ZebraPay. / FB event

 

Sari la conținut