Resistex. Compartimentări antiefracţie cu înalte performanțe acustice

(a) Plăcile de gips-carton Resistex de la Siniat folosite cu succes într-un complex rezidenţial de lux din centrul Bucureștiului.

DJI_0594-HDR

 

One Verdi Park conține două turnuri rezidențiale care se înscriu printre cele mai înalte clădiri din București, oferind vederi panoramice uimitoare asupra Lacului Tei și Floreasca. Acest complex redefinește piața imobiliară din capitală atât prin priveliștile sale spectaculoase cât și prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generație. Fiecare turn are 300 de unități rezidențiale de lux destinate celor care-și doresc să fie la înălțime și să se bucure de cele mai frumoase zone ale orașului în toată splendoarea lor.

 

One Verdi Park

 

În realizarea clădirilor au fost utilizate soluții inovatoare, ușor de instalat, cu înalte performanțe față de soluțiile tradiționale. Astfel, în realizarea proiectul One Verdi Park, putem observa pereții de gips carton de la Siniat. În fiecare turn, regăsim pereți și compartimentări antiefracţie cu plăcile de gips-carton Resistex.

 

C86A2967-HDR

 

Pereţii antiefracţie sunt tot mai frecvent specificaţi în diferite tipologii de proiect. Acești pereţi asociază rezistenţa antiefracţie cu performanţe precum izolarea acustică, rezistenţa la foc și la umezeală. Performanţa pereţilor antiefracţie este definită în Standardul European (EN1627), iar în anumite cazuri acesta este completat de reglementări locale.

 

C86A3147-HDR

 

Compartimentările dintre apartamente au înalte performanțe acustice și ajung la valori Rw de peste 70 dB, net superior față de minimul impus de legislație.

O altă utilizare a plăcilor de gips-carton Resistex a fost în bucătării, cu rol de suport pentru mobilierul suspendat. Totodată, în ambele clădiri au fost utilizate compartimentări cu și fără rezistență la foc Folosirea sistemelor de gips-carton de la Siniat asigură nivelul maxim de calitate, siguranță și confort pentru fiecare rezident al complexului.

siniat.ro
SINIAT

Sari la conținut