Rockwool - fabricat in Romania

PV_BV – mentiune de onoare la Anuala de Arhitectura Bucuresti 2011

Justin Baroncea povestea, in numarul de iunie al revistei noastre, cum a realizat  restaurarea Bastionului Postavarilor din cadrul programului de reabilitare si reconversie a incintei fortificate a cetatii Brasovului.  

Bancile site specific (PV_VB), realizate pentru acest proiect, au obtinut “Mentiunea de Onoare” – sectiunea “Amenajari si Design de Interior” la Anuala de Arhitectura Bucuresti 2011.

Autor:  biroul Point 4 Proiect, adica: Justin Baroncea, Radu Enescu si Mihai Buruntia.

Date tehnice: Pe o zona pietonala situata intre Tampa si zidul vechi de incinta propunem banci dublu orientate: catre deal si catre fortificatiile medievale.  Bancile sunt compuse din module de 37.5 cm. Dimensiunea rezulta din optimizarea foii de tabla de 8 mm grosime. Dimensiunea foii: 300×150 cm. Sistemele de prindere sunt situate sub nivelul de calcare, iar diferenta de inaltime pentru sezuturi dublu orientate se adapteaza pantei terenului din zona.

Ii felicitam pe colegii nostri de la Point 4 Proiect si va invitam sa mergeti la Sala Dalles pana pe 17 iulie. Veti gasi acolo bancile PV_BV si celelalte proiecte inscrise la  editia de anul acesta a Anualei de Arhitectura.

Sari la conținut