Muzeul Subiectiv al Locurii: povești din cartierele Rahova-Uranus și Vulturilor @ tranzit.ro/bucurești

Joi, 25 august 2017, 7 PM – 8:30 PM @ tranzit.ro/bucurești – Str. Gazelei 44

Muzeul Subiectiv al Locuirii deschide pentru public prima aripă, dedicată conservării poveștilor femeilor din cartierele Rahova-Uranus și Vulturilor 50.

Colecția de 6 imagini ce poate fi vizitată datează din perioada 2006 – 2016 și a fost adusă în muzeu în 2017. Imaginile sunt scene reale de viaţă și vor fi proiectate pentru expoziție de 7 femei din cele două cartiere.

Vor fi proiectate aceste povești și perspectivele personale ale femeilor din Rahova-Uranus și Vulturilor 50, într-un context în care situația lor, deși publică, este foarte puțin cunoscută oamenilor din București. Ce s-a întâmplat și continuă să fie o realitate în cele două cartiere în ultimii 11 ani este parte din istoria orașului București, pe care o puteți vedea în muzeul acesta prin intermediul unei metode diferite de expunere: teatrul imagine.

Durata staționării în muzeu: 1h.

Intrarea liberă.
Muzeul vă așteaptă cu porțile deschise pentru că o schimbare reală poate veni doar prin solidaritate și auto-organizare.

La scenă: Elena Radu, Nicoleta Vișan, Cornelia Ioniță, Claudia Moldoveanu, Alexandrina Fieraru, Cristina Eremia, Gabriela Dumitru.
Coordonatori ateliere&regizori: Gabriela Teodorescu, Andrei Șerban.
Consultant & ajutor constant: David Schwartz.
Echipa de muncă: Ioana Răileanu, Aurel Minulescu, Gabriel Leașcu, Marin Eremia.

Parteneri: MACAZ – Bar Teatru Coop., The ARK Bucuresti, Green Hours jazz-café, RAMPA, tranzit.ro
Spectacolul face parte din proiectul „Dreptul la locuire” finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

*Fb event

1