MTV Mobile party w. Alle Farben, Disco Bears & The Model @ Halele Carol

15 noiembrie 2014, ora 22:00, la Halele Carol -Str. Dr. Constantin Istrati nr.1, vis a vis de Autogara Filaret, Bucuresti

Zeppelin oferă fanilor creativi acces gratuit la petrecerea MTV Mobile cu Alle Farben, Disco Bears & The Model: nu trebuie decât să își creeze o carcasă de smartphone marca MTV Mobile x Musketon pe site-ul Case Creator  și să completeze formularul online. Pentru restul celor interesați, biletele costă 30 de lei – pe myticket.ro sau la fața locului, chiar în seara evenimentului. 

Petrecerea de la Halele Carol* e prilejuită de lansarea mișcării Gif Me More Creativity!, o campanie creativă ce oferă artiștilor locali și internationali o platformă unde să își facă de cap. Evenimentul e facut în colaborare cu ICE COMIC CON.

 

Allen Faber - Halele Carol

Încălzirea se va face cu cei de la Disco Bears (Sonophone si Diegys), iar finalul grandios va fi asigurat de un set special pregătit de autenticul The Model. Dar vedeta absolută a serii va fi the one and only, Alle Farben (Frans Zimmer), DJ-ul si producatorul german ce ne-a făcut să dansăm până dimineața pe piesa She Moves (Far Away). Pregătește-te pentru o noapte bestială în care beat-urile vor face legea. Nimeni nu va sta locului și nu va mai ști ce zi sau an este, toată lumea va țopăi non-stop în voia vibe-ului.
Responsabili pentru atmosfera de zile mari sunt cei de la Fork Productions – agentia condusă de Titus Carole, tânărul care a fost implicat și in alte proiecete de succes, ca binecunoscutul festival Electric Castle, petrecerile Booha sau ale celebrului Carioca Club din Târgu-Mureș.

 

Alle Farben (Franz Zimmer) este un DJ și producător de muzică tech house, deep house din Germania. Inspirat de artistul Friedensreich Hundertwasser, acesta și-a început cariera sub aliasul ”Hundert Farben” (sute de culori), care mai apoi l-a schimbat în numele actual de scenă ”Alle Farben” (toate culorile). Pe 9 mai 2012 și-a atins punctul de apogeu național, când a încântat urechile și spiritele a 30.000 de oameni pe fostul aeroport Tempelhof din Berlin. De atunci este într-o continuă ascensiune, fiind invitat la evenimente în toată Germania și Europa. În aprilie 2014 a lansat piesa ”She Moves (Far Away)” în colaborare cu Graham Candy, piesă care a ajuns în topurile radiourilor din România. A mai colaborat cu artiști precum Lydmor și Sway Clarke II, iar în 25 mai 2014 și-a lansat albumul de debut numit ”Synesthesia – I Think in Colours.

Disco Bears, adică Darius Jura (Sonophone) și Gabriel Jitea (Diegys), sunt, după cum se autodescriu, doi urși din Timișoara cu două borcane pline cu miere și multe gânduri electrice. Sunt un must pe scena muzicii electronice din România și un aer proaspăt de mixuri originale. Au mixat piese precum ”Daft Punk – Get Lucky (Disco Bears Remix)”, ”Black Sabath – Iron Man (Disco Bears Remix)” și Fugees, ”Disco Bears – Fu Gee Laa”.

The Model (Radu Munteanu) este o combinație de pasiune împinsă la extrem, creativitate eferveșcentă, maturitate și carismă personală care îl recomandă drept unul dintre acei entertaineri autentici. Artistul nu doar că are propriul sunet, dar și-a creat și propriul stil muzical, Dark Techno Baroque. ”Dark” pentru că e întunecat, ”Techno” pentru că e techno și ”Baroque” pentru că e vital și plin de viață. DJ și producător din București, The Model nu este un DJ oarecare, e undeva între paradoxal și fenomenal, o experiență ce trebuie trăită.

GMMC_black-circle_600-tiny-300x300

* Halele Carol“ reprezintă un proiect de reconversie a vechilor spații industriale cu valoare istorică ale Fabricii Hesper în centru cultural și de evenimente, inițiat de Zeppelin împreună cu Eurodite. Fiecare participant la evenimentele găzduite de Halele Carol devine, automat, și susținător direct al proiectului de reconversie. / FB page

 

Sari la conținut