Made Expo

Made in RO – Târg ales de design, ediția #10

16-17 decembrie 2017: Un NOU Made in RO by Designist.ro vă așteaptă să vă alegeți cadourile de Crăciun, cu 100% design inclus

DESIGNIST, proiectul românesc de publishing online axat pe designerii români de produs, design interior și industriile creative locale, iese din nou în offline și prezintă NOILE colecții ale designerilor români. NOUL Made in RO are loc la NOUL Impact Hub Bucharest, proaspăt mutat în intersecția de la Timpuri NOI, pe Splaiul Unirii nr. 165 – Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1.

La ediția aniversară cu numărul #10 vă veți întâlni cu cei mai talentați designeri români și colecțiile lor de piese ceramice, home & deco, jucării originale sau lămpi cool, bijuterii și accesorii fashion.

*CERAMIC SPARROW – ceainic

Peste 60 de branduri românești, selectate în urma apelului de proiecte, vin la Made in RO #10 din întreaga țară – o bună parte dintre acestea în premieră.

*DECO-BOX – lampa

Ne place schimbarea și ne place să vedem că, de ceva timp încoace, forfota creativă a Bucureștiului depășește granițele centrului, așa cum este, de fapt, normal să fie. Ne alăturăm mișcării de descentralizare. Iubim centrul, dar vrem să trezim la viață și cartierele sau zonele industriale. De aceea am ales ca această ediție Made in RO să fie găzduită de NOUL Impact Hub, mutat de curând în această nouă zonă creativă a Bucureștiului – Timpuri Noi, la doar o stație de metrou de Km 0 al capitalei ” —Elis Popescu, fondator Made in RO și DESIGNIST.

*LEMNIA – plicuri din lemn si piele

Ca la fiecare Made in RO, și afișul ediției aniversare promovează tot un designer român. De această dată, compoziția grafică poartă semnătura Anei Bănică, de la Cai verzi pe pereti, și nu rămâne captivă pe afiș, ci ia forma unui festiv sticker de perete. Grafica poartă numele Xmas@Made in RO și se poate comanda de pe site-ul caiverzipepereti.com.

Gustul aromat al celei mai bune cafele din oraș este asigurat, ca de obicei, de Origo, iar quiche-urile, prăjiturile și cozonacii with a twist de la talentații cofetari și patiseri House of Cookies. Sigur veți avea nevoie de un popas de la cumpărăturile designish, cât să vă trageți sufletul și să bifați cadourile pe listă.

*RUSBO DESIGN – jucărie din lemn

Vor expune: Abru, Adora Costa, Alexandra Radu, Alina Ceramics, Anima, Artefact room, Atelier Merci, Atelier RSVD, Atelier437, Atelierul de Porțelan, BUMbagR, Căsuța cu cerdac, Ceramic Sparrow, Christine on the Clouds, Contemporia, Cork Boutique, Cosânzeana, Cristina Masnitz Jewelry, Cufir, Deco-Box, Deep Design Concept, Devla Accessories, Differenzial Kraft, Don Papillon, Efemere, Fig, Foldo, GloryBox, Halfdrop, IF, Ioana Petre, Iutta, Joyelissimo by Gena Tudor, Lehel Jewelry, Lemnia, Lia Pfeiffer, Little Houses, Meșteshukar ButiQ, Metal Creativ, Moon, Most Precious, Noah, Noha Nicolescu, Oana Stoica Ceramics, Open Minds, Personajul LoL by Dan Pierșinaru, Rusbo Design, Serebe, Sonjaline, Spoonfool, Square Art Studio, Una ca Luna, Unca Studio, Utopic by Mona Vulpoiu, Woodish, Zulunatic, Zuriell și alții.

*SPOONFOOL – instrumente ceramice

Când: 16-17 decembrie
Unde: Impact Hub – Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1
Bilet de intrare: 10 lei
Facebook event: aici

Detalii și poveștile designerilor participanți pe designist.ro.

*UTOPIC BY MONA VULPOIU – cercei Micul Prinț

Made in RO
este târgul de design din România care promovează designerii români de produs, cu accent pe zona home & deco. Evenimentul este activat nu doar în luna decembrie, ci și în alte perioade ale anului, în contexte care cer o alternativă românească de daruri creative și speciale. Made in RO reprezintă continuarea firească, în offline, a demersului susținut de designist.ro, prima platformă online din România care aduce în atenția publicului designerii români prin conținut original și de înaltă calitate.

1