Lumină pentru România. Zeppelin likes this

La invitația prietenilor de la Revista de Povestiri, Zeppelin se alătură campaniei (inițiate spontan pe Facebook) de sprijinire a proiectului Asociației Free Miorița – „Lumină pentru România*“ –  și pune la bătaie, pentru stimularea susținătorilor, 20 de colectii Zeppelin (2014) + 20 de cărti Dincolo de oraș + 20 de invitatii la evenimentele Zeppelin de la Halele Carol (10 invitatii în mai și 10 invitații în iunie, incluzând locuri rezervate și consumație; mai multe detalii în mai).

Tot ce trebuie să faceți e să donați 100 de lei în contul proiectului Asociației Free Miorița și să trimiteți la adresa abonamente@zeppelin-magazine.net, până la data de 15 februarie, o copie a dovezii de plată:

Asociația Free Miorița
RO71 BACX 0000 0009 4246 2000, UniCredit Țiriac Bank Sucursala Rosetti București, CIF 29953226

Ne așteptăm să fiți, ca de obicei, la înălțime!

Lumina-pentru-Romania

*„Ursici a fost primul pas, iar apoi a urmat Ineleț. Lumină pentru România este pasul următor. Unul mare, frumos și ambițios.
Free Miorița merge mai departe, vrem să aducem la lumină frânturi din România dar și să ducem lumină în cotloanele mai puțin luminate ale României.
Prin Lumină pentru România vrem să descoperim și să aducem lumina în casele celor care nu au curent electric, fie că este vorba de copii care învață în școli la lumina soarelui sau a lămpilor cu motorină sau de oameni care trebuie să meargă pe jos mulți kilometri pentru a își încărca telefonul mobil.
Vom aduce la lumină poveștile și viețile românilor care trăiesc în întuneric. Vom povesti despre ei, îi veți cunoaște pe cei care se descurcă fără curent electric și vom putea să îi ajutăm împreună.
Mai mult, în tot acest timp vom strânge fonduri pentru a ne întoarce cu lumină la cei care au nevoie de ea. Lumina solară poate schimba în bine viețile unor copii, așa cum se întâmplă la Ineleț, sau chiar a unei întregi comunități, așa cum este la Ursici.“
Mai multe detalii – aici

Campania povestitorilor – aici

Sari la conținut