Rockwool - fabricat in Romania

Light of tomorrow

Termenul de inscriere la concursul international pentru studentii la arhitectura, International VELUX Award, a fost prelungit pana la 1 martie 2010, iar termenul de predare este 3 mai 2010. Studentii la arhitectura se pot inscrie la International VELUX Award accesand website-ul http://iva.velux.com/


Juriul International VELUX Award este alcatuit din reprezentanti ai marilor birouri de arhitectura, precum: Nathalie de Vries – MVRDV, Olanda; Kim Herforth Nielsen – 3XN, Danemarca; Momoyo Kaijima – Atelier Bow-Wow, Japonia; Will Bruder  – Will Bruder+Partners, SUA.

„In cursul lunii iunie, membrii juriului se vor reuni la Copenhaga pentru a analiza sutele de lucrari din lumea intreaga inscrise in concurs si vor alege castigatorul si mentiunile speciale”, a declarat Alexandra Maier, arhitect, VELUX Romania.

Tema propusa de VELUX pentru editia din acest an a International VELUX Award este “Light of Tomorrow”. Pe www.thedaylightsite.com participantii pot gasi resurse de inspiratie, sub forma cercetarilor si publicatiilor, avand ca subiect central lumina naturala.
 
Realizat in cooperare cu Uniunea Internationala a Arhitectilor (UIA) si Asociatia Europeana a Scolilor de Arhitectura (EAAE), International VELUX Awards este un concurs international adresat studentilor, ce propune implicarea activa a acestora in proiecte sustenabile de arhitectura. Mai multe informatii se gasesc pe website-ul dedicat competitiei: iva.velux.com

Sari la conținut