Rockwool - fabricat in Romania

„Laborator01. zeppelin” – idei esentiale de arhitectura intr-o maniera relaxata

Livrat in librarii la inceput de vacanta, intr-o maniera accesibila atat profesionistilor in domeniul arhitecturii, cat si publicului larg, „laborator01” sintetizeaza ideile esentiale exprimate in cadrul intrunirilor Zeppelin si in interviurile cu invitatii acestora (arhitecti, designeri, editori si  artisti). Publicatia abordeaza o paleta larga de aspecte referitoare la constructii, amenajarile adiacente acestuia, oras, teritoriu,  imagine si evolutie, concentrandu-se pe abordarile alternative.

 

Comanda cartea laborator01.zeppelin aici

Este o carte de mici dimensiuni, usor manevrabila, bogata in continut si cu grafica percutanta, care permite lectura rapida si asimilarea relaxata a unor idei de actualitate in domeniu. Prin modalitatea de prezentare, publicatia  sensibilizeaza agreabil asupra unor aspecte de maxima importanta si actualitate, constituind astfel simultan rezultat al cercetarilor in domeniu si punct de pornire pentru dezvoltarea de noi concepte adaptate problemelor si exigentelor contemporane.

„Laborator01” a aparut ca urmare a solicitarilor participantilor la intrunirile profesionale marca Zeppelin, din ce in ce mai numerosi si mai activi.

Publicatia este disponibila la pretul de 29 de lei in librariile Humanitas, Carturesti, INMEDIO si Relay si poate fi comandata aici

Sari la conținut