concert regal caritabil - top

La Delta Design amenajarea visurilor tale are un pret accesibil!

Orice casa are povestea ei.
Fie ca vorbim de locuinte calde si primitoare, de ambiente avangardiste, rebele sau de armonii inspirate din natura, energia creatoare este autentica, iar rezultatul este magic: spatiul pe care doresti sa il personalizezi devine locul in care iubesti, visezi, te relaxezi.


In procesul de transformare a  celor “patru pereti” in spatiul intim si familiar numit “acasa” fiecare ingredient este indispensabil: stilul de viata si preferintele personale, tendintele pietei, materialele de cea mai buna calitate, accesoriile adecvate stilului abordat, decorurile ce ofera unicitate amenajarii si, nu in ultimul rand, BUGETUL.

Noua colectie de placi ceramice Decogres, pe care Delta Design o lanseaza in aceasta toamna, reprezinta solutia la o provocare: aceea de a va oferi posibilitatea de a realiza amenajari personalizate, in acord cu cele mai moderne tendinte in design si tehnologie, intr-un timp cat mai scurt si cu un buget redus.

Utilizand colectia Decogres, oricare ar fi stilul care vi se potriveste, veti avea de unde sa alegeti: design-ul spectaculos, decorurile originale si varietatea culorilor si texturilor nu lasa loc compromisurilor. In plus toate produsele pot fi livrate imediat din stoc, iar preturile sunt surprinzator de accesibile.

Atmosfera romantica si senzualitate

Decorurile cu flori stilizate si accentele cromatice pastelate sunt perfecte pentru cei visatori si romantici. Fie ca optati pentru placile subtil inflorate sau pentru nuantele vibrante, permisivitatea decorativa a placilor va contribui consistent la crearea unui ambient original.

O amenajare revigoranta in linii moderne

Placile ceramice in nuante tonice, elementele decorative vesele si o picatura de optimism iti pot transforma casa intr-o oaza de prospetime. Cei aflati in cautarea echilibrului perfect din natura pot alege intre albastrul misterios al marii si verdele culmilor impadurite.

Contraste puternice si eleganta

Combinatiile nemuritoare alb-negru, alb-rosu sau maro-bej vorbesc despre spatii pline de stil si eleganta. Spectacolul vizual oferit de contrastele puternice este completat de geometria perfecta creata intre functional si design.

Vino in magazinele Delta Design pentru a te bucura de surprizele toamnei: noile colectii Decogres te asteapta cu finisaje de cea mai buna calitate si decoruri spectaculoase la preturi accesibile.

Sari la conținut