Inovații în turneu: Noua caravană GROHE Truck Tour 2017

Din Portugalia până în Rusia, din Scandinavia până în Turcia, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, 4 camioane personalizate GROHE au început în martie 2017 turneul pentru a aduce la viață produsele inovatoare, oferind o experiență live în 30 de țări.
Cele mai recente produse și inovații ale celui mai important furnizor mondial de armături sanitare au fost prezentate pe 2 august la București în parteneriat cu Romstal într-un eveniment captivant dedicat arhitecților, designerilor și persoanelor din mass-media.

Prestigioasele colecții lansate în cadrul târgului ISH 2017 de la Frankfurt, cel mai important eveniment din lume pentru industria sanitară, au putut fi descoperite într-un spectacol impresionant reprezentând un dialog între elementele fundamentale care stau la baza brandului GROHE, precum apa, focul sau tehnologia de ultimă generație.

Produsele au putut fi testate ca modele funcționale, cum ar fi sistemul de duș cu control digital F-digital Deluxe sau vasul de toaletă cu duș Sensia Arena. GROHE Red și GROHE Blue, sistemele inovatoare de apă pentru bucătărie, au reprezentat o atracție pentru cei pasionați de gătit. Acest lucru a permis vizitatorilor să aibă o experiență a unei băi sau a unei bucătării reale, completată de informații și materiale suplimentare.

În plus, modulele de training oferite au reprezentat o ocazie excelentă de a întâlni experții GROHE, de a descoperi caracteristici și beneficii noi ale produselor și de a obține sfaturi practice privind aspectele tehnice ale acestora.

Camionul a fost construit exclusiv pentru GROHE de către o companie din sudul Germaniei pentru a aduce experiența produselor mai aproape de clienți și profesioniști.

Designul noului camion oferă mai mult spațiu și mai multă funcționalitate, ceea ce a permis o prezentare mai extinsă a produselor: de la baterii de baie și de bucătărie până la noua ceramică GROHE, ce va fi lansată anul viitor, și noile produse din portofoliul dedicat locuințelor inteligente, GROHE Sense și Sense Guard – sistemul revoluționar de detectare a scurgerile de apă, ce oprește automat apa pentru a preveni pagubele cauzate de apă.

 

1